Kleur
Prijs

t/m

MerkGoedkope sweaters bedrukken met logo

Als leverancier van kleding en werkkleding bieden wij ook een ruim assortiment aan sweaters. Personaliseer je kleding door truien te laten bedrukken door TBTB.nl In ons assortiment kun je kiezen uit truien van verschillende materialen, kleuren en samenstellingen. Van simpele warme sweaters tot hooded sweaters en truien, wij bedrukken alle soorten sweaters naar jouw wensen. Daarnaast bent u zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding en kunnen wij uw bestelling in korte tijd leveren. Waar je ook voor kiest, bij TBTB ben je aan het juiste adres voor je sweaters en prints.

Sweaters bedrukken- unisex item voor elke smaak.

Sweaters zijn een van de promotionele artikelen die in principe iedereen kan gebruiken. Perfect voor in de vrije tijd, maar ook op kantoor, mits zakelijke kleding niet tot de standaard behoort, bedrukte sweaters zijn populaire relatiegeschenken. Oorspronkelijk waren de comfortabele tops pure sporttruien, maar na verloop van tijd, zo niet sociaal aanvaardbaar, zijn ze algemeen erkende kleding geworden voor vele gelegenheden. Sweaters zijn eenvoudig te bedrukken met een logo en zorgen ervoor dat het bedrijfsembleem niet vergeten wordt.

Sweaters met logo als relatiegeschenk.

De fashion sweaters met ritssluiting zijn een bijzonder relatiegeschenk voor mensen die op een kantoorwerken zowel als die in een garage werken. Zoals typisch voor sweaters, zijn ze rond gebreid en de binnenkant is opgeruwd, waardoor ze gezellig en warm zijn. Het plastic gehalte zorgt ervoor dat de truien niet kromtrekken en makkelijk te onderhouden zijn. 

Goedkoop truien en sweaters laten bedrukken.

De sweaters van zware kwaliteit zijn gemakkelijk te bedrukken en behoren tot de meest populaire relatiegeschenken. Door de uitstekende afwerking zijn ze lang houdbaar, waardoor ze een uitstekend advertentiemedium voor de lange termijn zijn. Ook de sweasters met rits en hals zijn erg populair. De mooie tops zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor ze met veel kledingstukken te combineren zijn en je de mogelijkheid hebt om je klanten te kleden in de kleuren van je bedrijf. Over het algemeen hebben dergelijke kledingstukken het voordeel dat ze door hun verwerking knuffelzacht zijn en prettig aanvoelen op de huid - een reclamemedium waar klanten lang plezier van hebben en waarmee ze de gever herinneren met genoegen.