Kleur
Prijs

t/m

Merk


Sweaters bedrukken met logo

Sweaters bedrukken met logo voor naar kantoor of op een beurs, we kunnen sweaters bedrukken vanaf 10 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor truien en hoodies ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Sweaters bedrukken en online kopen.

Sweaters zijn een van de promotionele artikelen die in principe iedereen kan gebruiken. Perfect voor in de vrije tijd, maar ook op kantoor, mits zakelijke kleding niet tot de standaard behoort, bedrukte sweaters zijn populaire relatiegeschenken. Oorspronkelijk waren de comfortabele tops pure sporttruien, maar na verloop van tijd, zo niet sociaal aanvaardbaar, zijn ze algemeen erkende kleding geworden voor vele gelegenheden. Sweaters bedrukken en online kopen zorgen ervoor dat het bedrijfsembleem niet vergeten wordt.

Sweaters met logo goedkoop laten bedrukken.

Als leverancier van kleding en werkkleding bieden we ook een ruim assortiment aan sweaters. Personaliseer je kleding door truien te laten bedrukken door TBTB.nl In ons assortiment kun je kiezen uit truien van verschillende materialen, kleuren en samenstellingen. Van simpele warme sweaters met logo goedkoop laten bedrukken tot hooded sweaters en truien, we bedrukken alle soorten sweaters naar je wensen. Daarnaast bent u zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding en kunnen we uw bestelling in korte tijd leveren. Waar je ook voor kiest, bij TBTB ben je aan het juiste adres voor je sweaters en prints. De fashion sweaters met ritssluiting zijn een bijzonder relatiegeschenk voor mensen die op een kantoorwerk zowel als die in een garage werken. Zoals typisch voor sweaters, zijn ze rond gebreid en de binnenkant is opgeruwd, waardoor ze gezellig en warm zijn. Het plastic gehalte zorgt ervoor dat de truien niet kromtrekken en makkelijk te onderhouden zijn. 

Bedrukte sweaters voor je bedrijf?

De bedrukte sweaters voor je bedrijf zware kwaliteit zijn gemakkelijk te bedrukken en behoren tot de populairste relatiegeschenken. Door de uitstekende afwerking zijn ze lang houdbaar, waardoor ze een uitstekend advertentiemedium voor de lange termijn zijn. Ook de sweaters met rits en hals zijn erg populair. De mooie tops zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor ze met veel kledingstukken te combineren zijn en je de mogelijkheid hebt om je klanten te kleden in de kleuren van je bedrijf. Over het algemeen hebben dergelijke kledingstukken het voordeel dat ze door hun verwerking knuffelzacht zijn en prettig aanvoelen op de huid – een reclamemedium waar klanten lang plezier van hebben en waarmee ze de gever herinneren met genoegen.

Sweaters met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.