Kleur
Prijs

t/m

Merk

Sporthandschoenen bedrukken met logo

Sporthandschoenen bedrukken met logo voor in de gym of sportclub. Wij kunnen sporthandschoenen bedrukken vanaf 10 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor sportshirts en sporttassen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Sporthandschoenen bedrukken en online kopen.

Sporthandschoenen bedrukken en online kopen en gebruiken als promotieartikel in het koude seizoen is een uitstekende manier om uw logo of slogan breed uit te dragen en uw klanten, zakenpartners of medewerkers een warme meerwaarde te bieden.

Sporthandschoenen met logo goedkoop laten bedrukken.

Gym handschoenen zijn bijvoorbeeld handig bij krachttraining en cross-motion, omdat ze je een stevige grip geven en blaren voorkomen. Voor bijna elke sport hebben we functionele sporthandschoenen: van hardloophandschoenen tot bokshandschoenen en van fietshandschoenen tot golfhandschoenen en nog veel meer. Laat deze sporthandschoenen met logo goedkoop bedrukken met clublogo of tekst of andere bedrukking en je hebt een leuk gepersonaliseerd sportcadeau. 

Sporthandschoenen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.