Kleur

Prijs

t/m

Merk

Sjaals bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Sjaals bedrukken, wat kunnen we maken?

Sjaals kunnen worden gezien als een bijzondere halsdoek. Afhankelijk van hun maat kunnen sjaals zowel als hoofddoek als sjaal gebruikt worden. De term sjaals zelf komt uit het Perzisch. Sjaals waren oorspronkelijk een kledingstuk dat een integraal onderdeel was van de kleding van de mensen van Kasjmir. De wol van de kasjmiergeiten werd rechthoekig of geweven vierkante sjaals. Deze sjaal werd over het hoofd en de schouder gedragen. De originele kasjmier pashminasjaals worden tegenwoordig tegen hoge prijzen op de markt verkocht. Sjaals kwamen in de 17e eeuw naar Europa. Sjaals worden voor het eerst genoemd in een reisverslag dat destijds werd geschreven. Als grote, rechthoekige of vierkante sjaal kwamen sjaals vanaf de 18e eeuw in Europa in de mode.

Sjaals bedrukken

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte sjaals. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte sjaals. Je bestelt alle denkbare bedrukte sjaals hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier sjaals laten bedrukken.
 

Bijna alle sjaals kunnen we bedrukken, voor luxe metalen sjaals kunt u ook kiezen voor gravering en lederen sjaals is een blind druk ook een optie. Bij elk sjaal op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van sjaals moet u bij ons zijn.

Sjaals als promotieartikelen

De materialen vroeger en nu: wol of zijde. Net als in de regio's van herkomst werden sjaals aanvankelijk gebruikt als warme kleding, maar in de 19e eeuw werden ze vervangen door de uitvinding van de jas en in een nis voor accessoires geduwd. Tegenwoordig worden sjaals voornamelijk gemaakt van polyacryl of fleece, behalve zijde en wol. Fantasierijke patronen en beeldmotieven bepalen de ontwerpen van de sjaals van vandaag.

Sjaals worden steeds vaker gebruikt als relatiegeschenk. Hiervoor worden door bedrijven naast het patroon ook sjaals bedrukt met een logo. Dergelijke weggeefacties van vandaag - omdat de sjaals die op de markt verkrijgbaar zijn en hun prijzen als accessoires de laatste jaren hebben zien dalen - vallen bijna onder de categorie reclameartikelen voor zwerfvuil. De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele sjaals relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken sjaals bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Gepersonaliseerde sjaals. De waarde van een gepersonaliseerde sjaals en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare sjaals bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Sjaals met logo.

Diverse sjaals kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale sjaal met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze sjaals met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Slechts enkelen hebben er last van dat een bedrijf deze relatiegeschenken eerder al bedrukt met een logo. Deze promotieartikelen worden meestal gedragen door vrouwen en meisjes. Het feit dat mannen sjaals dragen als reclamemedium is vrij zeldzaam. De reden is dat de promotionele sjaals meestal in felle en felle kleuren worden aangeboden. En het dragen van sjaals in zulke kleuren is nooit een zaak van mannen.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over mokken bedrukken? Lees onze andere artikelen.