Kleur
Prijs

t/m

Merk
Sjaals en Handschoenen

Sjaals en Handschoenen met bedrukking - sjaal geborduurd

Promotie Handschoenen - bedrukken Sjaal - bedrukken Handschoenen - Dames Sjaal - Heren Sjaal - Touchscreen Gloves - Werk Handschoenen

Slimme handschoenen als promotieartikelen voor borduren of bedrukken, evenals promotionele sjaals, discreet bedrukt met een bedrijfslogo, zijn weggeefacties die we elke dag tegenkomen. Vooral in het koude seizoen zijn handschoenen en een promotionele sjaal onmisbare metgezellen. De donzige sjaals en originele handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Of het nu gaat om robuuste tuinhandschoenen, ook wel bekend als werkhandschoenen, als handige fietshandschoenen, als hoogwaardige gebreide sjaals, als donzige fleece sjaals of als goedkope polyester sjaals, maar ook als de onmisbare touchscreen-handschoenen van acryl, alles kan heel goed worden verfijnd met een individuele advertentie. Of het nu gaat om een ​​reclamelogo, een reclameslogan of gewoon een reclametekst, alles is mogelijk.

Zeer populaire weggeefacties zijn ook een set handschoenen en muts, in kleur afgestemd. Voor onze kleintjes hebben we ook diverse kindersjaals en kinderhandschoenen in trendy kleuren. Een set handschoenen en petten als de ideale weggeefactie voor kinderen en tieners.

Het bedrukken van Sjaals. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Sjaals. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Sjaals. Je bestelt alle denkbare bedrukte Sjaals hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Sjaals aten bedrukken.

Handschoenen Dames - Handschoenen Heren - Winterhandschoenen - Handschoenen leer - tuinhandschoenen - Handschoenen - Sjaal Heren - wintersjaal - wintersjaal dames - Touchscreen Handschoenen - Kindersjaal - Kinderhandschoenen

Touchscreen handschoenen als promotieartikelen voor goede klanten

Geen koude handen meer bij het werken op smartphones en dergelijke met de aanraakhandschoenen met geleidend materiaal, verwerkt in de toppen van de duim, wijs- en middelvinger. Ideaal voor smartphones en tablet-pc's. CONFERECE handschoenen met USB-aansluitkabel. Laat nu handschoenen geborduurd worden of bestel een gezellig geluid met logo goedkoop online bij TBTB.nl Relatiegeschenken.

Gepersonaliseerde Sjaals. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Sjaals en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Sjaals bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Sjaal met bedrukken voor dames en heren

Of het nu gaat om werkhandschoenen of winterhandschoenen of dikke handschoenen van wol - ons assortiment sjaals en hajsch-schoenen voor individuele afwerking laat niets te wensen over. Vooral in de winter is de fleecesjaal in zijn verschillende kleuren een populair reclametextiel. Oorspronkelijk afgewerkt met borduur- of transferbedrukking en mooi verpakt in een speciale geschenkverpakking, de sjaal als reclameartikel of de handschoenen als relatiegeschenk een meerwaarde voor medewerkers en zakelijke klanten. Relatiegeschenken Sjaals. Benieuwd naar een ontwerp? De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betSjaalsheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Sjaals relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Sjaals bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Tuinhandschoenen met eigen logo

Zelfs een geruite sjaal of een oversized sjaal vind je bij de damessjaals en herensjaals. We hebben een dikke sjaal als gebreide sjaal of een geruite sjaal als damessjaal in de kleuren rood, groen zwart, blauw, beige, grijs, bordeaux, turkoois en wit klaar om te bedrukken of te borduren. Een wollen sjaal voor dames en zomersjaals als een dunne sjaal maken het aanbod van onze advertentiesjaals compleet. Kies nu voor moderne sjaals als relatiegeschenk voor goede klanten en medewerkers

Werkhandschoenen met individuele reclame

In het assortiment handschoenen met individuele logo-applicatie bieden we de originele touchscreen-handschoenen aan, evenals klassieke werkhandschoenen als winterhandschoenen of als dunne werkhandschoenen voor binnenactiviteiten. Je hebt de keuze. Of het nu gaat om handschoenen voor dames of handschoenen voor heren, u kunt een breed assortiment herenhandschoenen en dameshandschoenen verwachten als gebreide handschoenen of als acrylhandschoenen voor reclamedoeleinden. Promo kinderhandschoenen in vele kleuren of kinderwanten ronden het assortiment van onze bijzondere handschoenen af. Halfvingerhandschoenen 280 gr / m2 (280 gr / m² antipilling fleece, ook te gebruiken als wanten). Perfect voor bijvoorbeeld postbodes en leveranciers die hun leveringen moeten erkennen of sms'jes moeten sturen. Klap de want gewoon terug, de vingers kunnen worden gebruikt

Werkhandschoenen & fleecesjaal voor winter & zomer

Nieuw in het assortiment zijn de fietshandschoenen (motorhandschoenen) die de handen in de winter beschermen tegen de kou. Ook nieuw zijn de wintersporthandschoenen, die onmisbaar zijn als handschoenen voor wintersport. Last but not least, 's werelds eerste, onze Speaking Gloves Bluetooth Touch Gloves. Bellen met je handschoen! De duim als luidspreker en de microfoon in de pols. De handschoen is voorbereid op de duim, wijsvinger en middelvinger om smartphones / tablets te bedienen.