Kleur

Prijs

t/m

Merk

Polo's bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Polo's bedrukken, een poloshirt borduren:

zo werkt succesvolle textielreclame Zo'n poloshirt is toch echt een tijdloos kledingstuk ?! Sportief en jeugdig, maar ook professioneel en voordelig is te zien hoe het gedragen wordt door de efficiënte medewerkers op de beursstand, in de horeca of in het bedrijfsleven. Lijkt redelijk comfortabel, omdat alle collega's zich natuurlijk heel comfortabel in hun vel voelen. Geen wonder, de katoenen stof is ook robuust, absorberend, vormvast en huidvriendelijk. Niets knelt, niets knelt en niets glijdt. De kleur van het shirt is opvallend sterk, terwijl de nauwkeurige kraag met knoopsluiting spreekt voor kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Uw logo moet in een dergelijke omgeving staan ​​- als poloshirt of misschien zelfs als borduurwerk. Denk jij ook niet?

Polo's met logo. Wat kun je drukken?

Diverse Polo's kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale polo met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Polo's met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Gepersonaliseerde Polo's bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Polo's bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Polo's bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

polo's bedrukkenAan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels polo's bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Polo's. Je bestelt alle denkbare bedrukte Polo's hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier polo's bedrukken met logo.

Voorafgaande overwegingen voor een poloshirt met print of borduursel

U heeft besloten om poloshirts te laten bedrukken. Uitstekend. Maar val alsjeblieft nu niet in blind actionisme! Ga in plaats daarvan door met het beantwoorden van de volgende vragen zelf. Welk doel wil ik bereiken met bedrukte poloshirts? Als uw poloshirts geborduurd of bedrukt zijn, kunnen ze verschillende doelen en doeleinden dienen. Het doel is de eerste stap van elke advertentiecampagne en bepaalt alle volgende overwegingen. In het geval van "bedrukken van een poloshirt" zou uw doel kunnen zijn: Ik wil mijn profiel verhogen. Ik wil nieuwe klanten werven. Ik wil een uniform bedrijfsimago overbrengen naar de buitenwereld. Ik wil de teamgeest van mijn personeel versterken. Ik zou de aandacht willen vestigen op een specifieke actie. Welke doelgroep wil ik aanspreken? Je kunt het al zien. De doelgroep is nauw verwant aan het eerder gedefinieerde doel. Desalniettemin is deze overweging uiterst belangrijk en cruciaal voor de uitstraling van uw reclamemateriaal. Vraag jezelf nu af: zijn je poloshirts met een logo of een andere print ... bestemd voor de mannelijke en vrouwelijke personeel? een weggevertje voor goede klanten en zakenpartners? een waardevol cadeau voor geïnteresseerden, potentiële partners en kopers? een sponsorartikel voor de regionale sport- of muziekclub? Definieer een doelgroep en verfijn deze tot je een concreet beeld hebt van je klanten voor het bedrukte poloshirt. Overigens: bij deze gelegenheid kunt u ook de benodigde hoeveelheid en verpakking van uw polo's afleiden. U heeft dus al uw kosten voor het reclamemedium poloshirt in zicht.

Hoe moet mijn poloshirt eruit zien met individuele afwerking?

Ogenblikje! Je kunt in een oogwenk creatief worden. Beantwoord deze ene vraag: wil ik borduren of mijn polos laten bedrukken? Elk proces heeft bepaalde voordelen en eigenschappen die een sterke impact hebben op het uiteindelijke effect van je polos. Als je polo's laat borduren, krijg je ook een heel duurzaam product. Omdat borduurwerk zo duurzaam is dat het vaak zelfs het poloshirt zelf overleeft.

Uw borduring kan bijvoorbeeld op de mouwen worden geplaatst, gecentreerd, rechts of links op de borst en rug, in de nek of in het onderste deel van de naad.

De zeefdruk is wanneer je hebt besloten om een van uw opties om uw polo shirts af te drukken. Je kunt het gebruiken om grootschalige motieven op de voor- of achterkant van het poloshirt te ontwerpen. Deze hebben een soort postereffect en zijn ideaal voor het promoten van promoties of permanente reclameaanbiedingen. De bedrukkingsmethode is extreem goedkoop en vooral de moeite waard als je 50 of meer polo's met afwerking wilt bestellen.

Een andere printvariant is digitaal transfer printen . Dit proces is zeer kleurintensief en van hoge kwaliteit. De selecteerbare printposities kunnen worden gebruikt, net als bij het borduurwerk op de borst, rug, nek en heup, evenals rechts of links op beide mouwen. Als de polos bedrukt zijn, zien ze er altijd uit als een merkartikel van hoge kwaliteit. Trouwens: het maakt niet uit welke van de opties u kiest. Er zijn voor elke bestelling twee verschillende posities beschikbaar voor uw afwerking. Ga aan de slag en maak een ontwerp dat elke liefhebber van een poloshirt zou willen dragen. Of het nu gaat om een ​​discrete logo, een groot motief met afbeeldingen of een stevige belettering - u beslist.

De hele wereld van mooie promotiekleding

Natuurlijk is een bedrukt polo's nog lang niet voorbij. Of het nu gaat om overhemden, Hoodies, hardloopshirts, T-shirts of kleding met lange mouwen zoals sweatshirts en hoodies - print en borduur verschillende kledingstukken en draag uw goede imago de wereld in! Het grote assortiment van TBTB Relatiegeschenken biedt u alles wat u nodig heeft voor een succesvolle textielsponsoring, voor permanente personeelsbezetting of voor de levendige klantenwerving. Kijk zelf maar!

Relatiegeschenken Polo's. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Polo's relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Polo's bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.