Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope strandlakens bedrukken met logo

Strandlakens bedrukken met logo voor event of strand, Wij kunnen strandlakens bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam.

Je kent ze wel: grote strandlakens met logo's. Je ziet ze op het strand, in het zwembad, in de sauna, op vakantie en op de camping. In frisse kleuren zijn het vaak echte spandoeken. Stelt u zich eens voor dat u uw logo op een van die strandlakens heeft! Wij kunnen het voor u regelen: wij kunnen uw strandlaken bedrukken. Deze strandlakens kunt u vervolgens uitdelen aan uw medewerkers of klanten. Een praktisch maar effectief relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde strandlakens bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde strandlakens bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare strandlakens bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Strandlakens met logo. Wat kun je drukken?

Diverse strandlakens kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale strandlaken met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze strandlakens met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van strandlakens. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte strandlakens. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte strandlakens. Je bestelt alle denkbare bedrukte strandlakens hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier strandlakens laten bedrukken.

Relatiegeschenken strandlakens. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele strandlakens relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken strandlakens bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.