Kleur
Prijs

t/m

Merk

Rompertjes bedrukken met logo

Rompertjes bedrukken met logo voor cadeau voor de pasgeborene, Wij kunnen rompertjes bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor slabbertjes en babypakjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Is rompertjes bedrukken duur?

Veel klanten denken dat het laten vervaardigen van rompertjes bedrukken best veel kost, maar dat hoeft totaal niet. Wij zijn zo groot dat we heel voordelig kunnen inkopen, en dat voordeel wordt gelijk doorberekend aan onze klant. Vervolgens kost het maar een klein beetje extra om het rompertjes bedrukken bij TBTB.nl een bijzondere en persoonlijke uitstraling mee te geven met jouw logo, kleur en/of huisstijl. En het effect ervan is onbetaalbaar, dat dan weer wel!

Bedrukte rompertjes voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte rompertjes. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte rompertjes voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte rompertjes hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier rompertjes laten bedrukken.

Bedrukte rompertjes en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte rompertjes en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare rompertjes bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken rompertjes custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken rompertjes custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken rompertjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Rompertjes met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse rompertjes met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale rompertje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze rompertjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. Verras de kersverse mama met een rompertje met bedrukking Je hebt binnenkort een babyshower maar kan geen leuk cadeau vinden? Print dan de naam van het spruitje op een van onze rompertjes. Wordt de kleine in de koude wintermaanden geboren? Dan kun je ook een jumpsuit met lange mouwen bedrukken. Zo zorg je ervoor dat de jongen of het meisje het niet koud krijgt.

Rompertjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.