Kleur
Prijs

t/m

Merk

Rugzak met trekkoord met logo

Rugzak met trekkoord bedrukken met logo handig voor school tasje of gym. Wij kunnen rugzak met trekkoord bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor promotietassen en rugzakken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Rugzak met trekkoord bedrukken en online kopen.

Gymtassen, stoffen tassen, jute tassen of gewoon tassen: het is helemaal trendy! Vroeger werd het bewust thuis of in de bus vergeten en tegenwoordig wordt het in alle levenssituaties gebruikt. Hij maakte zijn comeback al in de jaren 2010. Sindsdien hebben kinderen en adolescenten en volwassenen het in hun vrije tijd als rugzak met trekkoord of tas gebruikt. Wilt u rugzak met trekkoord bedrukken en online kopen met uw bedrijfslogo? Koop nu een relatiegeschenk en laat je rugzak met trekkoord bedrukken. We bedrukken de rugzak met trekkoord door zeefdruk. Deze druktechniek is uitermate geschikt voor het printen van grote logo's op textiel substraten.

Rugzak met trekkoord met logo laten bedrukken.

De voordelen van bedrukte katoenen tassen zijn hun eenvoud. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en net zo gemakkelijk op te bergen. De tassen zijn gemaakt van eenvoudige materialen en gesloten met een dubbel trekkoord. De koorden zijn zowel een sluiting als een riem. Een ander pluspunt van de producten is hun diversiteit. De rugzak met trekkoord bedrukken zijn gemaakt van verschillende materialen en in talloze kleuren. Het aanbod aan verschillende kwaliteiten is net zo divers. In ons assortiment vind je hoogwaardige stoffen tassen van de beste kwaliteit en goedkope reclameartikelen voor reclamedoeleinden. Kies dus een model dat perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf en bereik uw klanten doelgericht. Niet te vergeten is de grote advertentieruimte de zakken! U kunt de katoenen gymtassen bijzonder individueel ontwerpen. We bedrukken graag de gehele voorkant met logo laten bedrukken van motief of uw reclameboodschap. In theorie kan de achterkant ook gepersonaliseerd worden. Dit zou jammer zijn voor de rugzakken. Als je het op je rug draagt, is de reclame niet meer zichtbaar. Niets staat dus uw individuele sporttas in de weg! De prijs maakt de beslissing! Met deze instelling kan een jute tas zeker mee. De moderne draagtassen zijn al verkrijgbaar tegen redelijke prijzen. En dat is inclusief de opdruk! We hebben ook enkele modellen in ons assortiment die al vanaf een paar stuks te bestellen zijn. Ideaal dus ook voor kleinere bedrijven.

Rugzak met trekkoort bedrukken

Wanneer worden bedrukte stoffen tassen gebruikt als reclamemateriaal?

Het toepassingsgebied van bedrukte stoffen tassen is zeer veelzijdig. Er zijn veel gelegenheden en gelegenheden waarop katoenen tassen kunnen worden bedrukt. Omdat vooral de doelgroep niet beperkt is, zijn er geen grenzen aan je verbeeldingskracht wat betreft het bedoelde gebruik. We hebben wat inspiratie verzameld voor het gebruik van bedrukte jute tassen.

Kleurrijke rugzak met trekkoord voor kinderen op evenementen: Kinderen en schoolkinderen zijn blij met de bijzonder kleurrijke versies van de rugzak met trekkoord. Breng kleur in het spel en verdeel bedrukte rugzak met trekkoord tijdens evenementen voor kinderen. Hiervoor zijn veel mogelijkheden. Schoolevenementen, sportfestivals, open dagen, markten of stadsfeesten. De print op de katoenen tas moet ook kindvriendelijk en vermakelijk zijn. Met zo'n weggeefactie win je al je klanten van morgen- en ook je ouders.

Moderne gymtassen voor festivals: Vanwege de gegeven productvoordelen zijn sporttassen populaire metgezellen op festivals, evenementen en concerten. Bij dergelijke evenementen hebben bezoekers eigenlijk maar een paar kostbaarheden en het toegangsbewijs nodig. Dit alles past perfect in de moderne stoffen tassen. Print de populaire giveaways met een creatieve print en profiteer van de uitbundige sfeer en de positieve sfeer die heerst bij grote evenementen. Het massa-effect is een bijzonder voordeel. Als veel bezoekers hun bedrukte rugzakken al op hun rug dragen, krijgt uw reclameboodschap een speciale nadruk.

Praktische stoffen tassen voor de beurs: Een individueel bedrukte stoffen tas is een populair reclamemateriaal op beurzen. Hoewel deze praktisch zijn, moeten de tassen altijd over een schouder worden gedragen. Na een lang en succesvol beursbezoek vult de stoffen tas zich met informatiemateriaal en andere weggeefacties. Op de lange duur kan dit bij eenzijdige belasting van de schouder behoorlijk lastig zijn. Op de lange termijn maakt het niet uit of de tas lange hengsels of korte hengsels heeft. Voorkom de pijn van uw klanten en deel bedrukte gymtassen met uw logo op de beurs. Print en ontwerp de artikelen naar wens en plaats ze in het totaalconcept van de stand van uw bedrijf. Geen specifieke gebeurtenis in behandeling? Maak je niet druk! Ook gepersonaliseerde gymtassen behoren tot het standaard assortiment promotionele artikelen. Naast pennen en USB-sticks passen ze zich perfect aan elke marketingcampagne aan.

Welke rugzak raden we aan als weggevertje?

Onze bestverkopende tassen zijn gemaakt van katoen. Ontdek de Oregon premium rugzak. De kleur naturel is goedkoper dan de gekleurde modellen. We hebben een grote selectie klassieke katoenen draagtassen in de online shop. Iets bijzonders is de organisch katoenen rugzak met 100% biologisch geteelde katoen (biologisch katoen) en Fair trade katoenen tas met 100% Fair trade katoen (Fair trade biologische katoenen tas). Voor wie liever een polyester gymtas heeft, is er de Rugzak premium. Ook sporttassen met reflecterende strepen voor betere zichtbaarheid zijn nu bijzonder populair. Of het nu gaat om een ​​biologische sporttas of een sporttas, een polyester boodschappentas of een stoffen tas – voor elke behoefte hebben we het juiste promotieartikel in ons assortiment. Bereken uw aanbod in de online shop en verwacht een snelle levering! Informeer nu bij ons verkoopteam en profiteer van hoogwaardig en persoonlijk advies. We printen het artikel van uw keuze en ontwerpen een persoonlijk cadeau voor u. Bedrukte gymtassen dragen uw reclame vakkundig verder.

Bedrukte rugzak met trekkoord voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde rugzak met trekkoord voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Promo rugzakjes bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken rugzak met trekkoord custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken rugzak met trekkoord custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken rugzak met trekkoord bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Rugzak met trekkoord met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse rugzak met trekkoord met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale promo rugzak met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze promo rugzakjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van rugzak met trekkoord. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte rugzak met trekkoord. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte rugzak met trekkoord. Je bestelt alle denkbare bedrukte rugzak met trekkoord hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier rugzak met trekkoord aten bedrukken.