Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope papieren tassen bedrukken met log

Goedkope papieren tassen bedruk je eenvoudig en snel online bij TBTB.nl Kies een papieren tas die bij uw bedrijf past. Papieren tassen kunt u naar eigen wens bedrukken. Bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam, logo of korte tekst. Het verhoogt de naamsbekendheid van uw bedrijf en is zeer duurzaam. Zo is een papieren tas met bedrukt logo een ideaal alternatief voor plastic tasjes in je winkel. Papieren tassen laten bedrukken? Bekijk ons ​​assortiment en bestel het eenvoudig online. Wij zullen de papieren tassen dan bedrukken en zo snel mogelijk bij u bezorgen.

Papieren tassen bedrukken. Dat brengt ons in de tas!

Personaliseer papieren draagtassen met een logo

Gepersonaliseerde papieren tassen bedrukken. Wat zijn de trends?

De waarde van een gepersonaliseerde papieren tassen bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare papieren tassen bedrukkenbestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Hoe drukken we uw logo op papieren draagtassen?

De technologie waarmee wij uw draagtassen kunnen bedrukken is sterk afhankelijk van het oppervlak en materiaal van het reclamemedium. U kunt nauwkeurige informatie en details over het afdrukken op de tassen online vinden in de respectievelijke productdetails van uw gewenste weggeefactie. Wij bedrukken uw papieren draagtassen onder andere met de volgende druktechnieken:

Zeefdruk: Bedruk bijvoorbeeld de witte papieren tas in meerdere kleuren leverbaar met uw uniek logo en ontwerp de draagtas in uw huisstijl.

Textielbedrukking: Wij bedrukken de praktische bruinen papieren tas Nauska met uw eigen logo of motief met de zogenaamde textieldruk naar uw wensen. Een belangrijk evenement staat voor de deur en u heeft uw individueel bedrukte papieren zakken zo snel mogelijk nodig? In onze shop vind je tal van draagtassen van alle soorten en vele andere promotionele artikelen die binnen enkele werkdagen voor je bedrukt kunnen worden.

Opmerking: naast onze bedrukte draagtassen zijn er ook veel papieren draagtassen blanco, dus onbedrukt, zonder reclame.

Relatiegeschenken papieren tassen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele papieren tassen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken papieren tassen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Waarom zijn papieren draagtassen geschikt als bedrukte reclameartikelen?

Er zijn tal van goede redenen om duurzame papieren tassen te gebruiken als bedrukt relatiegeschenk.

 1. Groene reclamemedia: Een groot aantal van onze papieren tassen is gemaakt van gerecycled papier en wordt ook geproduceerd in Europa of Duitsland. Papier als natuurlijk materiaal is gemakkelijker te hergebruiken of te verwerken dan plastic. Niet alleen de klant is blij, maar ook de natuur.
 2. Langdurige klantengeschenken: dankzij de hoogwaardige afwerking en de hoge kwaliteit blijven de bedrukte papieren zakken lang bij uw klanten. De gedraaide koordhandvatten en het sterke kraftpapier zorgen ervoor dat de papieren tassen gemakkelijk zware lasten kunnen weerstaan.
 3. Reclamemedia voor dagelijks gebruik: papieren zakken zijn perfect om uw reclameboodschap elke dag naar de buitenwereld over te brengen. Uw klanten gebruiken de bedrukte tassen regelmatig voor aankopen. Dankzij een slimme en aansprekende logoprint wordt uw reclame op een duurzame manier uitgevoerd.
 4. Diverse toepassingen: De praktische papieren tassen kunnen niet alleen als boodschappentassen worden gebruikt. Zo zijn ze ook ideaal voor het bewaren van fruit of groenten. Zelfs zwaar gebruikte papieren zakken kunnen dankzij de platte handgrepen als vuilniszak worden gebruikt.

Waar kun je de bedrukte papieren draagtassen gebruiken als relatiegeschenk?

Of het nu als cadeau is in een modeboetiek of als klantcadeau op de beurs, de kleine papieren zakjes zijn overal erg populair. Bedruk de tassen met een opvallend design en je klanten maken liever gebruik van de winacties. De tassen worden ook blikvangers op elk evenement dankzij hun uitzonderlijke bedrukking. Je kunt zeker zijn van nieuwe fans!

Onze aanbevelingen voor uw bedrijf!

In ons online assortiment hoogwaardige papieren tassen richten wij ons primair op duurzame kwaliteit, betaalbare prijzen en een gevarieerde selectie van verschillende maten, formaten en kleuren. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire papieren draagtassen in ons assortiment. Laat u inspireren!

Populaire topverkopers:

 • Inpakpapierzak groot PAPIER GROOT: bruine papieren zak met koordhandvatten van 150 g / m² papier
 • Draagtas paier middel middelgrote mat papieren draagtas met hengsels van gedraaid paier
 • Tas Take Away Tas van natuurloijke papier 80 g/m2 met verstekte korte handvatten

Prijs / prestatie winnaar:

 • Paper large bruine of wit papieren draagtas van (150 g / m2) met uw bedrijfslogo individueel bedrukt

Meer inspiratie:

 • Tas Tobin draagtas : bruine draagtas met versterkte handvatten gemaakt
 • Tas Nauska: bruine papieren tas met versterkte papieren koorden als handvat van 100 g / m²
 • Tas Cention: Tas van natuurlijk papier met versterkte korte handvaten en hoeksteunen

Nog niet de juiste weggeefactie voor jou?

Geen probleem voor ons! In de online shop van TBTB relatiegeschenken vind je meer dan 15.000 promotieartikelen uit een grote verscheidenheid aan categorieën. Of het nu gaat om het adverteren van mediaklassiekers zoals Balpennen, USB-sticks, T-shirts en bekers of goedkope weggeefacties en ongebruikelijke ontwerpen - u vindt zeker wat u zoekt in onze winkel en vindt het perfecte cadeau voor uw klanten.

Waarom promotieartikelen bedrukken bij TBTB Relatiegeschenken?

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector van promotionele producten, maakt ons bedrijf niet alleen indruk met competentie, maar ook met een ervaren, vriendelijke klantenservice. Het competente TBTB-serviceteam begeleidt u van de selectie tot de uiteindelijke bestelling van uw gewenste weggeefactie.

Wij drukken uw reclamemedia volgens ons motto "Goedkoop, Snel & Betrouwbaar" altijd in de beste kwaliteit en unieke prijs-prestatieverhouding. In onze winkel kunt u gedrukt advertentiemateriaal in kleine hoeveelheden tegen onverslaanbare prijzen krijgen. Blader door onze grote selectie tussen goedkope scatter-items of hoogwaardige merkproducten en ontdek het juiste promotie-item voor uw bedrijf!

Wij verheugen ons op uw aanvraag!