Kleur

Prijs

t/m

MerkTrolleys bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Trolleys bedrukken. WAT ZIJN DE TRENDS?

De waarde van een gepersonaliseerde Trolleys bedrukken en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Trolleys bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

Trolleys MET LOGO. WAT KUN JE DRUKKEN? Diverse Trolleys kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale aansteker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Trolleys met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

HET BEDRUKKEN VAN Trolleys. LAAT JE INSPIREREN!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Trolleys. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Trolleys. Je bestelt alle denkbare bedrukte Trolleys hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Trolleys laten bedrukken

Maak het leven gemakkelijker: trolleys als weggevertje

Eenzijdige belastingen z. B. als we een zware tas in één hand dragen, zijn slecht voor de rug. Nog beter is helemaal geen last - neem het gewicht van uw schouders met een praktische trolley als weggeefactie. De handige koffers met wieltjes zijn ideaal voor op reis en de weg naar een meeting buitenshuis!

Waarom is een trolley geschikt als promotieartikel?

Trolleys met een logo hebben een groot voordeel (naast het reclame-effect): de ontvanger hoeft het gewicht van de koffer voor twee weken zomervakantie niet te dragen, maar kan hem comfortabel achter zich aan trekken. Dit beschermt de rug, gewrichten en vaak ook de zenuwen. Ook kunnen twee koffers moeiteloos worden verplaatst als de jongeren bijvoorbeeld niet zelf hun trolley willen trekken.
Promotietrolleys zijn de echte redder in tijden van nood, vooral op de lange paden op de luchthaven. Ze rollen over de kasseien met het typische geratel en overwinnen stoepranden. Op de gladde vloer van de luchthavenhal glijden ze bijna achter hun baasjes aan. Uw klanten en medewerkers zullen niet eens merken dat ze een volgeladen koffer met bedrukking achter zich trekken.
Kleine trolleys zijn erg populair voor korte vakanties. Voor een paar outfits en reisbenodigdheden of een zakenreis volstaan ​​ze. Veel trolleys van TBTB-Relatiegeschenken voldoen ook voor een aantal maatschappijen voor handbagage aan de maximaal toegestane afmetingen. Dit bespaart u het tijdrovende inchecken van uw bagage en u kunt direct na de landing beginnen, in plaats van te wachten bij de bagageband. Stiptheid gegarandeerd - dankzij de nieuwe reclamewagen!
Als je trolleys bedrukt, geef je ze alleen weg aan geselecteerde klanten. Omdat zo'n koffer op wielen uw waardering bijzonder duidelijk uitdrukt. Investeer in goede kwaliteit zodat de boodschap doorkomt. Uw belangrijke en loyale zakenpartner zal jarenlang plezier hebben van de praktische weggeefactie.
Maar u kunt medewerkers ook eren met een trolley voor bijzondere inzet. Alle medewerkers in het veld en degenen die regelmatig door het land of zelfs de hele wereld reizen voor vergaderingen, zijn blij met dit hoogwaardige cadeau. U kunt de trolley het beste graveren of bedrukken met uw logo, zodat iedereen direct kan zien dat de medewerker bij uw bedrijf hoort. Voor het deel van de beroepsbevolking dat zelden of niet thuis is van het werk, kunt u de koffers met wielen als bonus aanbieden, bijvoorbeeld aan het einde van het jaar.
U kunt ook bedrukte of gegraveerde trolleys gebruiken als reclamemateriaal voor een wedstrijd. Van jongvolwassenen tot oudere reizigers die van reizen houden, bagage past bij bijna elke klant. Een trolley met een logo als aantrekkelijke prijs maakt uw wedstrijd interessant voor een brede doelgroep.
Trolley-promotieartikelen zijn zeer functioneel. Afhankelijk van het model kunnen alle benodigde documenten, laptop en zelfs een extra outfit in de bagage worden opgeborgen. Grotere formaten houden kleding en hygiëneproducten veilig voor middellange reizen. Dankzij verschillende vakken en riemen blijft alles op zijn plaats, ook als de behandeling op de luchthaven hobbelig is.
Met een koffer of trolley geef je de verwachting voor de volgende reis meestal weg. Of het nu gaat om een ​​korte vakantie in een opwindende stad of een strandvakantie aan zee: de time-out wordt vaak verlangd. Op deze manier kan uw weggeefactie genieten van een zeer sterke en vooral positieve emotie bij uw klanten.

Hoe kunnen we op trolleys drukken?

Fatsoen is aan de orde van de dag met zulke hoogwaardige relatiegeschenken. Veel trolleys kunnen worden gegraveerd op een speciaal ontworpen metalen embleem of gewelfd. Overweeg ook personalisatie met enkele namen. Een trolley die individueel is gegraveerd met namen, ziet er gewoon nog persoonlijker en persoonlijker uit.
Grotere prints op een voorvak zijn alleen geschikt als de trolley een relatiegeschenk is. Aanwezigheid tonen tijdens de afwezigheidsafspraak

onze aanbeveling

De waterdichte trolly indruk met maximale opbergruimte en een handzaam formaat. De laptop heeft een eigen vak, net als de reservekleding. De spinner trolly met harde schaal voldoet aan de afmetingen van de handbagage van veel luchtvaartmaatschappijen en is daarom ideaal voor frequent flyers. Met deze praktische trolley bespaar je jezelf de vervelende taak van inchecken en ophalen van je bagage, want alles wat je nodig hebt past ook in je handbagage. Als je wilt variëren tussen rugzak en trolley, afhankelijk van de vorm van de dag, is de rugzak trollys precies goed. De gewatteerde schouderbanden zorgen voor veel comfort op de rug. Bij zware belasting kan de stang razendsnel worden uitgetrokken en glijdt de kleine trolley achter je op zijn wielen.

RELATIEGESCHENKEN Trolleys. BENIEUWD NAAR EEN ONTWERP?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Trolleys relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Trolleys bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

HET BEDRUKKEN VAN Trolleys. LAAT JE INSPIREREN!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Trolleys. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Trolleys. Je bestelt alle denkbare bedrukte Trolleys hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Trolleys laten bedrukken.