Kleur

Prijs

t/m

Merk
Koffers en Trolleys

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Relatiegeschenken koffers en trolleys.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele koffers en trolleys relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken koffers en trolleys bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Gepersonaliseerde en betaalbare koffers en trolleys.

De waarde van een gepersonaliseerde koffers trolleys en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare koffers en trolleys bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte koffers en trolleys.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte koffers en trolleys. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte koffers en trolleys. Je bestelt alle denkbare bedrukte koffers en trolleys hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier koffers en trolleys laten bedrukken.

Koffers en trolleys met logo.

Diverse koffers en trolleys kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale koffer of trolley met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze koffers en trolleys met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van koffers en trolleys.

Bijna alle koffers en trolleys kunnen we bedrukken, voor luxe metalen koffers en trolleys kunt u ook kiezen voor gravering en lederen koffers en trolleys is een blind druk ook een optie. Bij elk koffer en trolley op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van koffers en trolleys moet u bij ons zijn.