Kleur
Prijs

t/m

Merk


Katoenen tassen bedrukken met logo

Katoenen tassen bedrukken met logo voor naar kantoor of je klanten, we kunnen katoenen tassen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor jute tassen en boodschappentassen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Katoenen tassen bedrukken en online kopen.

Iedereen heeft ze en iedereen heeft ze nodig: stoffen tassen bedrukt met een logo horen tot de absolute basis in de wereld van relatiegeschenken. Ze horen thuis in elk goed assortiment reclamemateriaal. Dankzij het platte oppervlak van katoen zijn ze ideaal om ze af te werken met reclame. Stop je succes in je zak! Katoenen tassen bedrukken en online kopen? Katoenen tassen zijn eigenlijk nooit weg geweest. We hebben een groot assortiment tassen in verschillende designs en kleuren. Je kunt hierbij denken aan een katoenen tas, jute tassen, linnen tas of katoenen rugzak. We kunnen canvas tassen bedrukken met uw logo, maar we kunnen ook onbedrukt verzenden vanaf 25 stuks. De hoeveel laten we geheel aan je over. Wel kunnen we u helpen met opdrukken. Onze grafisch vormgevers denken graag met je mee.

Katoenen tassen met logo goedkoop laten bedrukken.

De katoenen tas wordt ook wel een stoffen tas, katoenen tas of jute tas genoemd. De tassen zijn vooral populair bij de jongere generatie. Maar dit promotieartikel is ook geschikt voor de oudere doelgroep. De redenen die spreken voor bedrukte stoffen, boodschappentassen als promotieartikelen zijn zeer uiteenlopend. Aan de ene kant onderstrepen ze de milieuvriendelijke houding van uw bedrijf. De tassen zijn vaak gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd onder eerlijke handelsvoorwaarden. Zeker in tijden van een milieubewuste samenleving kan een stoffen tas bedrukt met een natuur logo je imago versterken. Aan de andere kant kunnen katoenen tassen zo goed mogelijk worden gecombineerd met andere promotieartikelen om een cadeauset te creëren combineren. Deze kan vooral worden gebruikt op beurzen. Medewerkers van de beursstand kunnen alle benodigde documenten en andere weggeefacties in de stoffen tas verpakken en gezamenlijk afgeven. Bedrukte katoenen tassen met logo goedkoop laten bedrukken mogen niet alleen op beurzen worden gebruikt. Ook in de detailhandel zijn deze promotieartikelen perfect voor het verpakken van producten. Vooral hoogwaardige goederen zoals sieraden of decoratie worden in individuele tassen beschermd voor transport. Daarnaast hebben jute tassen een grote advertentieruimte. De reclameboodschap, logo of belettering kan over een groot vlak in verschillende kleuren worden bedrukt. De individuele vormgevingsmogelijkheden zorgen voor een hoge herkenningswaarde. Een tas bedrukt met een logo dat op de schouders van de ontvanger wordt gedragen, verspreidt uw reclame alsof het op zichzelf is, zodat u op katoenen tassen kunt printen en deze zo goed mogelijk kunt aanpassen aan een bestaande huisstijl. Bovendien heeft een stoffen tas een direct productvoordeel. Ze zijn veerkrachtig, ruimtebesparend en kunnen worden gewassen, waardoor ze ideaal zijn om te winkelen. Zelfs bedrukt, de promotionele artikelen overleven wassen bij lage temperaturen. Overtuig uw klanten dus met een milieuvriendelijk en praktisch reclamemedium dat uw reclameboodschap bijna vanzelf verspreidt.

Hoe kunnen katoenen tassen worden bedrukt?

De katoenen tassen kunnen gemakkelijk en over een groot gebied worden bedrukt. We bedrukken uw logo meestal door zeefdruk de tas. Hiermee bedrukken we uw katoenen stoffen tas goedkoop in elke gewenste kleur volgens Pantone C. Standaard bedrukking is aan één zijde, maar op verzoek doen we u graag een aanbod voor dubbelzijdig bedrukken, ook met verschillende motieven. Over motieven gesproken: stoffen tassen en jute tassen bieden veel advertentieruimte, vul deze ruimte zo creatief mogelijk in afhankelijk van de gelegenheid. Naast uw logo is er ook ruimte voor contactgegevens zoals adres, URL, telefoonnummers en informatie over evenementen. Maar zelfs een print die niet op reclame is gericht, wordt goed ontvangen door uw klanten. Zoals je kunt zien, is de promotionele katoenen tas erg veelzijdig. Door katoenen tassen te borduren, kunt u de weggeefactie nog meer stijl geven en de waarde verhogen. De stick is ook duurzamer en van hogere kwaliteit dan zeefdruk en transferdruk.

Bedrukte katoenen tassen voor je bedrijf?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte katoenen tassen voor je bedrijf. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte katoenen tassen. Je bestelt alle denkbare bedrukte Katoenen tassen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier katoenen tassen laten bedrukken.

Katoenen tassen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse Katoenen tassen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale katoenen tas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Katoenen tassen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Hoe verschillen de individuele katoenen tassen?

We kunnen al onze stoffen tassen bedrukken en ze zijn allemaal gemaakt van katoen – maar wat zijn de verschillen? Een van de opvallendste verschillen in katoenen tassen zijn de handvatten. Veel katoenen tassen hebben lange hengsels. Hierdoor kan de stoffen tas los over de schouder gedragen worden. Met korte hengsels wordt de tas in de hand gehouden en gebruikt voor korte transportroutes. Sommige van onze katoenen tassen zijn zelfs online verkrijgbaar met zowel lange als korte hengsels. Je hebt hier keuze te over! Maar er zijn niet alleen maatverschillen met de beugels. De stoffen tassen zelf hebben verschillende afmetingen. Het standaard formaat is ca. 38 x 42 cm. Vaak zijn er echter ook kleinere stoffen tassen voor cadeaus of cadeausets. Een grote en stabiele shopper is onmisbaar voor wekelijkse boodschappen. Afhankelijk van de gelegenheid en omstandigheden kunt u hier ook variëren. De meeste katoenen tassen zijn verkrijgbaar in natuurlijke kleur. De originele kleur van het materiaal blijft behouden. Er zijn echter ook veel kleurencombinaties. De klassiekers zijn ook in veel verschillende kleuren beschikbaar. Het kleurenpalet is hier bijna onbeperkt. En of het nu om een ​​lang of een kort handvat gaat: veel modellen zijn ook verkrijgbaar met gekleurde banden. Kiest u voor de reclamedrager katoenen tas, dan ontvangt u een promotieartikel met kwaliteit. Draagtassen met een hoger stofgewicht bereiken een bijzonder hoge kwaliteit. Het gewicht van de stof wordt aangegeven in gram per vierkante meter. Dit varieert van 96 g / m² tot 610 g / m² en geeft informatie over de dikte van de stof. Een hoog gewicht van de stof belooft een ondoorzichtige, stevige en stabiele stoffen tas. In het geval van tassen met een hoger stofgewicht, wordt het materiaal canvas meestal in natuurlijk bewerkt om meer stabiliteit te garanderen. Een bijzonder kwaliteitskenmerk zijn de promotionele producten door keurmerk toegeschreven aan. Ecologische teelt van grondstoffen en duurzame textielverwerking zijn de vereisten voor het keurmerk van de internationale textielstandaard GOTS (Global Organic Textiel Standard). Veel katoenen tassen zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen (biologisch katoen) en versterken de milieuoverwegingen van dit promotieartikel nog meer.

Gepersonaliseerde katoenen tassen. Wat zijn de trends?

De waarde van een gepersonaliseerde katoenen tassen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB-relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare katoenen tassen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken katoenen tassen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele katoenen tassen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken katoenen tassen custom laten maken en bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Draagt ​​uw reclame vakkundig: katoenen tassen bedrukt met een logo

Hoe duur zijn bedrukte katoenen tassen?

Katoenen tassen bedrukken hoeft niet per se duur te zijn. We kunnen goedkoop katoenen tassen bedrukken. Zeefdruk is de goedkoopste optie. Zo zijn de natuurlijke draagtassen ook geschikt als creatieve "flyer-vervanging": print uw logo en evenementeninformatie, bijvoorbeeld voor de open dag, op een promotionele katoenen tas en verspreid deze op de beurs. Je slaat twee vliegen in één klap. De prijzen van de katoenen tassen zijn ook afhankelijk van de kleuren. Natuurlijk gekleurde tassen zijn door het onbewerkte materiaal goedkoper dan gekleurde katoenen tassen. In onze online shop hebben we een groot assortiment met veel goedkope exemplaren Katoenen boodschappentassen aangeboden. We berekenen graag de prijzen voor een gewenst artikel, zowel bedrukt als onbedrukt.

Hoeveel stuks moet je bedrukken op katoenen tassen?

Kleinere bedrijven, clubs of een specifieke gelegenheid hebben vaak maar een kleine oplage van promotieartikelen nodig. Het is ook de moeite waard om hier stoffen tassen te laten bedrukken. We bieden ook katoenen tassen in kleine hoeveelheden en korte levertijden online aan. De minimale hoeveelheid te bedrukken katoenen tassen is vaak slechts 250 stuks. Ook voor onze grote selectie ontwerpen we graag een individueel aanbod. Een aanvraag voor het bedrukken van katoenen tassen is zelfs bij kleine hoeveelheden zinvol.

Alle voordelen van bedrukte katoenen tassen in één oogopslag:

  • Bedrukte katoenen tassen zijn populaire promotieartikelen op basis van de huidige tijdgeest
  • Natuurlijke stoffen tassen zijn verkrijgbaar tegen redelijke prijzen en in kleine hoeveelheden
  • Katoenen tassen kunnen bedrukt worden met een groot gebied met een logo
  • Katoenen boodschappentassen zijn duurzaam en milieuvriendelijk
  • Katoenen tassen hebben een direct productvoordeel
  • Jute tassen kunnen individueel worden ontworpen en aangepast aan de huisstijl

Welke katoenen tassen raden we aan?

 

Optimaal opgeborgen: kleine tas, grote impact

Onze katoenen Virginia tassen zijn perfect voor reclame bags, cadeaus of als originele verpakking. De tassen zijn absoluut de juiste keuze. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten en in verschillende kleuren of neutraal van aard. Alle tassen bedrukken we zowel aan één zijde als aan beide zijden middels zeefdruk. Een weggeven met dat bepaalde iets!

Absoluut populair: kleurrijke katoenen boodschappentas

De katoenen boodschappentas is een echte allrounder. Verkrijgbaar in vele felle kleuren, ze kunnen perfect worden aangepast aan bestaande kleurconcepten in het bedrijf. U heeft de keuze uit handvatten: korte handvatten of lange handvatten – beide zijn mogelijk. Ook bedrukken we deze tas graag op de voor- en achterkant in de gewenste bedrukkingskleuren. Er kunnen maximaal vier kleuren worden geïmplementeerd volgens de Pantone Kleurwaarde. Een converteerbare tas met veel opties.

Een echte blikvanger: gekleurde hengsels als highlight

op de Nevada katoenen tas de gekleurde banden overtuigen. De lange handvatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de natuurlijke kleur van het hoofdcompartiment kan de reclame worden gekleurd en, in het beste geval, passen bij de kleur van de handvatten. Op deze manier kan een uniform kleurconcept worden ontwikkeld. Een weggeefactie met het juiste detail.

Eerlijke productie: overtuigend Fair trade katoen

In onze categorie katoenen tassen vind je ook boodschappentassen van Fair trade katoen. Voor degenen die bijzondere aandacht besteden aan eerlijke teelt en productie, is de boodschappentas Fair trade katoen absoluut de juiste keuze. De felle kleuren maken het promotieartikel tot een statement voor eerlijke handel. Ook hier is er de keuze tussen lange handvatten en korte handvatten. We bedrukken zowel de voorkant als de achterkant met je individuele motief. Daarnaast zijn de prijs-prestatieverhouding en de topkwaliteit indrukwekkende kenmerken van deze katoenen boodschappentas.

Roep een stukje individualiteit op uit je weggeefacties en laat katoenen tassen bedrukken! Of het nu gaat om een ​​tas van turkoois, aquamarijn, zwart of natuurlijk katoen, lange hengsels of korte hengsels, biologisch of fair trade – ons assortiment biedt betaalbare reclamematerialen voor elk idee. Vind uw katoenen tas online of vraag een offerte aan voor een bedrukte stoffen tas. Ons ervaren verkoopteam adviseert u graag. Wij bedrukken de artikelen naar uw wensen en scoren met een snelle levering.

In tijden van een milieubewuste samenleving zijn duurzame katoenen tassen alledaagse metgezellen. Met bedrukte tassen van TBTB Relatiegeschenken communiceer je een ecologische uitstraling en vergroot je zowel je imago als je bewustzijn. De ontvanger wordt onvermijdelijk geconfronteerd met de aanwezigheid van uw logo.

Katoenen tassen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.