Kleur
Prijs

t/m

MerkFietstassen bedrukken met logo

Fietstassen bedrukken met logo voor je personeel of klanten, we kunnen fietstassen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor bedrukte tassen met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Waarom Fietstassen Bedrukken?

Het bedrukken van fietstassen met jouw logo is een uitstekende manier om jouw merk zichtbaar te maken. Of je nu een bedrijf runt of een evenement organiseert, bedrukte fietstassen zorgen voor effectieve en mobiele reclame. Ze zijn niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar dragen ook bij aan de herkenbaarheid van jouw merk.

Voordelen van Bedrukte Fietstassen

1. Verhoogde Zichtbaarheid

Fietstassen met jouw bedrijfslogo zorgen voor veel extra zichtbaarheid. Zelfs wanneer de fiets geparkeerd staat, maak je reclame. Dit betekent dat jouw logo door honderden mensen per dag gezien kan worden.

2. Praktisch en Functioneel

Naast promotie zijn fietstassen ook zeer functioneel. Ze bieden voldoende ruimte om spullen mee te nemen, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik door werknemers of deelnemers aan een evenement.

3. Duurzame Marketing

Bedrukte fietstassen zijn een duurzame keuze voor promotie. Ze zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een positief imago van jouw merk.

Hoe Werkt het Bedrukken van Fietstassen?

Bij tbtb.nl maken we het proces van fietstassen bedrukken eenvoudig en efficiënt. Je kunt kiezen uit verschillende druktechnieken zoals zeefdruk, digitaal printen en borduren. Wij bieden een breed scala aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, zodat de fietstassen perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Bestel Vandaag Nog!

Ben je klaar om jouw merk op de fiets te brengen? Bestel vandaag nog jouw bedrukte fietstassen bij tbtb.nl. Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie over onze producten en diensten. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt!: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.