Kleur

Prijs

t/m

MerkStormparaplu's

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Bescherm uw klanten tegen de storm

In de huidige tijd van crisis kan het allemaal wat "stormachtig" zijn voor uw klanten. Biedt ze symbolisch bescherming met een ludiek relatiegeschenk. Storm paraplu's met uw bedrijfslogo zullen zeker gewaardeerd worden.

Bestand tegen elke storm

TBTB Relatiegeschenken heeft voor u mooie en bruikbare storm paraplu's geselecteerd.En dusdanig gemaakt dat de wind er doorheen kan en de storm paraplu's niet omklappen. U kunt kiezen uit diverse kleuren. Met uw bedrijfslogo op de storm paraplu's gedrukt, geeft u deze uw eigen identiteit. En niet alleen kunt u op deze wijze uw bedrijf onder de aandacht brengen, u geeft uw relatie's een geschenk waar ze ook echt wat mee kunnen. Deze storm paraplu's zullen niet verdwijnen in de kast, maar door uw klanten gebruikt worden!

Het juiste adres

Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw storm paraplu's. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden. Voor het bedrukken van storm paraplu's wordt de zeef- of transferdruk gebruikt.
Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste storm paraplu's. 

Een symbolisch relatiegeschenk dat uw bedrijf zeker onder de aandacht brengt. Ben de volgende storm voor met uw storm paraplu's! U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld klassieke paraplu's, golfparaplu's of opvouwbare paraplu's.

Promotie Stormparaplu’s

Stormparaplu’s zijn ook eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van Stormparaplu’s is gemakkelijk en treffend. Wij wil u graag daarbij helpen.

Goedkope Stormparaplu’s

We hebben in elk budget paraplu’s van af € 1.26 per stuk zonder bedrukking , snelle levertijd, lage aantallen mogelijk en alles kan bedrukt worden met eigen logo of tekst.

Stormparaplu’s als relatiegeschenk voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit waarvoor u de Stormparaplu’s wilt gaan gebruiken. Wij leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd aan de Stormparaplu’s. Voor goedkope en bedrukte paraplu’s moet u bij TBTB Relatiegeschenken zijn.

Stormparaplu’s Groothandel

Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.