Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Sleutelhanger maken plastic
 

TBTB Relatiegeschenken is de specialist in het zoeken en ontwikkelen van sleutelhangers. Innovatieve sleutelhangers en custom made sleutelhangers toepasbaar en inzetbaar onder eigen label. Custom made / Tailor plastic sleutelhangers worden ontwikkeld volgens een gestructureerd proces en uiteraard geheel naar uw goedkeuring. Ervaar tevens het plezier van het scheppen van een eigen, uniek vormgegeven sleutelhangers in samenspraak met ons deskundige verkoopteam.
 

Bekijk de plastic sleutelhangers >>

Wij leveren sleutelhangers waar uw logo, naam of bedrijfskenmerk op naar voren komt om een onvergetelijke indruk achter te laten.  TBTB Relatiegeschenken is uw Tailor made relatie voor al uw sleutelhangers maken plastic.
 

  • Waar mogelijk ontvangen wij gaarne alle informatie met betrekking tot de doelstelling, doelgroep, kleur en gewenste uitstraling van het unieke sleutelhanger, het aantal, de levertijd en eventueel het te besteden budget voor het vervaardigen van uw uniek passende sleutelhanger opdat wij met een passend voorstel ten tonele kunnen verschijnen.Uiteraard worden er eerst in samenspraak met u schetsvoorstellen van het productconcept voor het unieke sleutelhanger gemaakt. Na uw goedkeuring zal een prototype gemaakt worden voor een laatste toetsing op functionaliteit, constructie en esthetische eigenschappen van het unieke sleutelhangers. U geeft zelf in principe het startschot voor de schepping van uw unieke sleutelhanger.