Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Schrijfmappen als relatiegeschenk


Schrijfmappen als relatiegeschenk

Ook voor de klant is een relatiegeschenk belangrijk. Hiermee laat je waardering aan de klant zien. Het gaat vooral om de gedachte en het gebaar erachter. Wie goed voor zijn klanten zorgt, krijgt daar ook iets voor terug. Een Schrijfmappen laten voorzien van bedrukking maakt het nog persoonlijker. Bij TBTB Relatiegeschenken zijn de prijzen laag en kunnen we goedkoop bedrukken. De waarde die je ervoor terug krijgt is veel hoger. Hoe meer Schrijfmappen u bestelt, hoe meer voordeel u krijgt.

Bekijk onze schrijfmappen als relatiegeschenk

Schrijfmappen met bedrukking mogelijk.

Schrijfmappen in formaat zijn zeer geschikt als functioneel prestentatiemiddel. Zo kunt u direct aan de slag bij een vergadering of een seminar.

Talloze functionele mogelijkheden

Het is belangrijk dat uw presentatie op rolletjes loopt. Tijdens uw conferentie,een tentoonstelling of andere diensten is het handig om schrijfmappen bij de hand te hebben. Schrijfmappen zijn ook een welkome introductie om een seminar in te leiden. U heeft gelijk alle aandacht van de deelnemers en zij kunnen aan de slag met de informatie. Schrijfmappen zijn een ideaal formaat om een groep deelnemers te voorzien van goed en professioneel schrijfmaterieel. De schrijfmappen zijn op een verantwoorde wijze vervaardigd met respect voor mens en milieu.

Meerdere commerciële functies

Wij kunnen de schrijfmappen bedrukken met de naam van de cursus of het logo van uw onderneming. Er kan ook een afbeelding van het product wat u verkoopt op gedrukt worden. Zo krijgen de schrijfmappen in een extra professionele uitstraling. Er zijn vele nieuwe druktechnieken om uw wensen op de schrijfmappen te laten drukken. In principe kunnen alle gevraagde ontwerpen worden afgedrukt op de schrijfmappen. Vraag ons naar de mogelijkheden. U krijgt uw presentatie materiaal zoals u het hebben wilt. Mooi bedrukte schrijfmappen zijn een ideaal visitekaartje en een leuk relatiegeschenk aan klanten.

U heeft altijd een goede binnenkomer met schrijfmappen. Vraag een sample aan. Laat u inspireren door tal van presentatiemogelijkheden in schrijfmappen.

Schrijfmappen als relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Kies daarom voor schrijfmappen A4 als relatiegeschenk. Relatiegeschenken zijn ideaal om uw bedrijf te promoten. Ook voor de klant is een relatiegeschenk belangrijk. Hiermee laat je waardering aan de klant zien. Het gaat vooral om de gedachte en het gebaar erachter. Wie goed voor zijn klanten zorgt, krijgt daar ook iets voor terug. Een schrijfmap A4 laten voorzien van bedrukking maakt het nog persoonlijker. Bij TBTB Relatiegeschenken zijn de prijzen laag en kunnen we goedkoop bedrukken. De waarde die je ervoor terug krijgt is veel hoger. Hoe meer schrijfmappen u bestelt, hoe meer voordeel u krijgt.

Goedkope schrijfmappen

Voor elk budget hebben wij goedkope schrijfmappen, of het nu gaat om luxe schrijfmappen of budget schrijfmappen, u kunt het altijd vinden bij bedrukte schrijfmappen. Bereken online de prijzen voor schrijfmappen en zie de scherpe prijzen, ook met bedrukking mogelijk. Wilt u veel schrijfmappen weggeven aan uw klanten? Neem dan eens een kijkje op de site. Goedkoop is niet altijd kwalitatief minder!