Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope zonnebrillen bedrukken met logo

Zonnebrillen bedrukken met logo voor buiten kantoor of event, Wij kunnen zonnebrillen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam.

Zoals de naam gedeeltelijk doet vermoeden, zijn zonnebrillen ontworpen om onze ogen te beschermen tegen zonlicht. Daarnaast kan een zonnebril als fashion item gedragen worden. Het is een functioneel product en daarom ideaal voor een promotiecampagne. Zonnebrillen zijn een van de populairste zomerse relatiegeschenken op TBTB.nl. Hier vind je allerlei soorten, van opvouwbare zonnebrillen tot geoliede zonnebrillen.

Wilt u meer weten over onze rassen en waar u op moet letten, zoals keurmerken? bel ons 0294 773002 of mail naar verkoop@tbtb.nl 

Zonnebrillen Bedrukken, wat zijn de trends?

Aangezien dit niet mogelijk is met zonnebrillen op de lenzen, wordt bij zonnebrillen het logo op de slapen gedrukt. Er zijn geen specifieke bedrijven die zonnebrillen gebruiken als promotieartikelen of weggeefacties en hun logo erop laten drukken. Hoewel er een aantal zeer hoogwaardige zonnebrillen zijn, zijn zonnebrillen relatiegeschenken of advertentiemateriaal voor bedrijven iets dat nog binnen het bereik van het betaalbare valt. Zonnebrillen bedrukken die worden gebruikt als reclamemedia voldoen uiteraard ook aan de technische norm voor zonnebrillen, die is gebaseerd op DIN EN 1836 en dateert van november 2007. Volgens deze gegevens worden zonnebrillen, zelfs als ze worden gebruikt als reclamemateriaal, onderverdeeld in verschillende categorieën, duurzame zonnebrillen : Bamboe zonnebril , promotie zonnebrillen: Uw merkambassadeur.

Zonnebrillen bedrukken

zonnebril Het promotieartikel voor zonnebrillen is ook verkrijgbaar met een lichtdoorlatendheid van 3 procent, wat een extreem donkere gletsjerbril is. Over het algemeen is het belangrijk om te weten dat alleen zonnebrillen van categorie 0 tot 3 zijn toegestaan ​​voor gebruik op de openbare weg. Zonnebrillen maken ook deel uit van persoonlijke beschermingsmiddelen voor bepaalde beroepen, namelijk voor wegmeesters en ook voor zwemmeesters.

Gepersonaliseerde zonnebrillen. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde zonnebrillen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare zonnebrillen, hoezen en accessoires bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken zonnebrillen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele zonnebrillen, hoezen en accessoires relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken zonnebrillen, hoezen en accessoires bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Zonnebrillen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse zonnebrillen, hoezen en accessoires kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale zonnebrill met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze zonnebrillen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een samplekunnenwe meteen toe sturen.

Het bedrukken van zonnebrillen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte zonnebrillen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd zijn, kies je voor bedrukte zonnebrillen. Je bestelt alle denkbare bedrukte zonnebrillen hier bij TBTB relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier zonnebrillen laten bedrukken.

Zonnebril met print

Zonnebrillen zijn eigenlijk geen glazen. De glazen van de zonnebril remmen in eerste instantie de lichtinval. Het belangrijkste doel van een zonnebril is om de ogen van de drager te beschermen tegen onaangename of schadelijke effecten van zonlicht. In het ideale geval optimaliseren zonnebrillen alle golflengten onder 400 nm. Het blauwe gedeelte van de zonnebril zou idealiter tussen de 400 en 470 nm moeten zijn.

Volgens EG-richtlijn 89/686 / EEG maken zonnebrillen deel uit van de persoonlijke beschermingsmiddelen van een persoon. In theorie zouden zonnebrillenfabrikanten meer dan 700 miljoen zonnebrillen kunnen verkopen. Dit aantal zal waarschijnlijk echter niet worden gehaald, omdat zonnebrillen tegenwoordig heel vaak als relatiegeschenk worden gebruikt. Hiervoor worden natuurlijk ook zonnebrillen bedrukt met een logo.