Kleur
Prijs

t/m

Merk


Reisbekers bedrukken met logo

Schorten bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursisten, Wij kunnen schorten bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Bedrukte reisbekers Travel Mugs zijn handige en goedkope items die uw medewerkers, klanten en vrienden met uw merk mee kunnen nemen.

Maak hun drukke leven eenvoudig en stijlvol met een gepersonaliseerde reismok naar keuze. Met logo bedrukte reisbekers kunnen eenvoudig worden bedrukt of met een laser worden gegraveerd op materialen zoals keramiek, roestvrij staal, aluminium of acryl.

Reisbekers bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een reisbekers bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare reisbekers bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Voor wie langdurig onderweg is en gemakkelijk water kan drinken zonder te morsen, hebben wij meerdere modellen met afsluitbare deksels. Ben je meer gericht op een specifiek publiek, zoals je medewerkers die de hele dag aan hun bureau zitten, dan zijn reisbekers wat je zoekt.

Relatiegeschenken reisbekers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele reisbekers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken reisbekers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bedrukte reisbekers: uitgebreide reclame

Iedereen die op kantoor werkt, ziet dagelijks een aantal drinkbekers rondlopen. Koffieliefhebbers die een remedie nodig hebben, theedrinkers die een moment van rust willen, gezondheidsbewuste mensen die elke dag 5 liter water willen drinken: iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Stel je nu voor dat elk van deze bekers jouw logo draagt. Of uw contactgegevens. Wat betreft reclame, het telt! Wij helpen u.

Bedrukte reisbekers bestellen is goedkoop en gemakkelijk bij TBTB. Vanaf 10 stuks passen wij uw kopjes aan uw wensen aan. Uiteraard ontvangt u eerst een gratis digitale proefdruk ter goedkeuring. Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op voor advies.