Kleur
Prijs

t/m

Hangmatten bedrukken met logo

Hangmatten bedrukken met logo voor naar personeel of voor klanten, we kunnen hangmatten bedrukken vanaf 15 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam. Ook voor campingstoelen en picknickkleden ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Hangmatten bedrukken en online kopen.

Hangmatten bedrukken en online kopen zijn een welkome gelegenheid om te ontspannen, een pauze te nemen, de stress van het dagelijks leven opzij te zetten en, in de ware zin van het woord, jezelf gewoon te laten gaan. Medewerkers die na een inspannende ochtend een korte pauze nodig hebben, gasten in de loungeruimte van de beurs die bijkomen van ingewikkelde verkoopgesprekken, en klanten die na een lange zaterdag shoppen even willen relaxen, zijn blij met hangmatten en gaan dan weer terug naar de drukte. Maar ook als relatiegeschenk zijn hangmatten onverslaanbaar en zorgen voor ontspannende uren in de tuin of op het terras. Het hoogtepunt: de hangmatten kunnen volledig worden bedrukt. Zo zorg je niet voor een uniforme uitstraling in de stijl van je bedrijfsuitstraling.

Hangmatten met logo goedkoop laten bedrukken.

Het grote ligvlak kan individueel worden bedrukt – over het gehele oppervlak zonder de gebruikelijke formaatbeperkingen van het afdrukgebied. Laat de hangmatten bedrukken met logo goedkoop laten bedrukken in uw huisstijl. Plaats uw logo, uw reclameslogan of gewoon uw bedrijfsnaam op een groot vlak bovenop de ondergrond. Speciale drukprocessen, die speciaal zijn ontwikkeld voor het bedrukken van textiel en katoen, zorgen ervoor dat de bedrukte kleuren helder blijven.

Hang op en ontspan – met de hangmatten buiten of binnen

De hangmatten zijn snel en eenvoudig op te hangen. Hiervoor zorgen de meegeleverde ophangkabels met metalen ring. Hierdoor kunnen de matten aan elk object worden bevestigd, zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld aan bomen of in speciale rekken voor hangmatten. Er zijn geen andere gebruiksvoorwerpen of gereedschappen nodig. Ook een “hangmat leek” die nog niet met hangmatten in aanraking is gekomen kan spanning op de mat krijgen. De bewerkte 360 ​​grams katoenen of nylon stof zorgt ervoor dat er tot 100 kg veilig in de hangmat kan bungelen zonder het risico te lopen op de harde vloer te vallen.

Wilt u ook dat uw medewerkers en naasten er fit uitzien op het werk en thuis ontspannen? Dan is een hangmat een uitermate geschikt relatiegeschenk. Onze hangmatten zijn niet alleen geschikt om buiten op te hangen, maar je kunt een hangmat met paal ook binnen ophangen! Met onze hangmat waan je je personeel en familie in vakantiesfeer. Misschien kun je zelfs een hangmat in de eetkamer ophangen, zodat je personeel tijdens de pauze een siësta van 15 minuten kan houden. Deze middagslaap maakt je productiever en creatiever, zoals verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond. En welke werkgever wil dat niet?

Hangmatten met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.