Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursisten, Wij kunnen drinkflessen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Drinkflessen bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursisten, Wij kunnen drinkflesssemm bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Een dinkfles bedrukken met uw logo of tekst? Met een bedrukte drinkfles voor je klanten ben je een geliefd relatiegeschenk en laat je bovendien zien dat je achter een gezonde levensstijl staat. De drinkfles is vooral populair bij mensen die actief zijn in het leven en regelmatig sporten. Een drinkfles kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij het hardlopen of sporten. Ook voor wandelen of kamperen kan een bedrukte drinkfles een geschikt relatiegeschenk zijn. Kijk verder dan ons volledige assortiment dinkflessen. 

 

 

Gepersonaliseerde drinkflessen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde drinkflessen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare drinkflessen bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Drinkflessen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse drinkflessen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale drinkfles met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze drinkflessen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van drinkflessen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte drinkflessen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte drinkflessen. Je bestelt alle denkbare bedrukte drinkflessen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier drinkflessen laten bedrukken.

Relatiegeschenken drinkflessen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele drinkflessen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken drinkflessen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.