Kleur
Prijs

t/m

Merk

Brillendoekjes bedrukken met logo

Welkom bij tbtb.nl, uw specialist in het bedrukken van jojo's met uw bedrijfslogo. Wij bieden een unieke collectie van jojo's aan die niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen waarderen. Perfect voor promotie, evenementen of als creatief relatiegeschenk. Ook voor zonnebrillen bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

 

Waarom Jojo's Bedrukken?

Bedrukte jojo's zijn meer dan alleen speelgoed. Ze zijn een krachtig marketinginstrument dat uw merk op een leuke en interactieve manier promoot. Iedere keer als iemand speelt met een jojo die uw logo draagt, wordt uw merk gezien. Dit vergroot de zichtbaarheid en herkenning van uw merk aanzienlijk.

Ons Aanbod

Bij tbtb.nl vindt u een divers aanbod aan jojo's. Van klassieke houten jojo's die nostalgie oproepen tot moderne lichtgevende jojo's die in het oog springen. Al onze jojo's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen.

Personalisatie Mogelijkheden

Personaliseer uw jojo's met ons gemakkelijke online ontwerptool. Upload uw logo of ontwerp en pas het aan op de jojo van uw keuze. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste personalisatieopties om uw merk optimaal te presenteren.

Hoe U Bestelt

Het bestellen van uw bedrukte jojo's bij tbtb.nl is eenvoudig en snel. Kies uw favoriete jojo, personaliseer deze met uw logo en plaats uw bestelling. Wij zorgen voor de rest, inclusief een snelle levering.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de perfecte jojo? Ons deskundige team helpt u graag. Neem contact op via info@tbtb.nl of bel ons direct. Wij zorgen ervoor dat uw promotiemateriaal opvalt! Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.