Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope bagagelabels bedrukken met logo

Op zoek naar een relatiegeschenk voor elk budget? Laat bagagelabels met uw bedrijfslogo bedrukken. Bedrukte bagagelabels kunnen op verschillende momenten worden uitgegeven, bijvoorbeeld op beurzen of bij de aankoop van een product of dienst. Compact bedrukte bagagelabels zijn ook compatibel met correspondentie, zodat u bestaande en nieuwe klanten kunt bedanken met een praktisch geschenk.

Bagagelabels bedrukken - dat is waar het om gaat.

Wat hebben een goed bagagelabel en het geduld van een leraar gemeen? Precies: ze moeten scheurvast zijn. Leraren hebben veel ervaring en jarenlange studie nodig - bagagelabels moeten gewoon van robuuste materialen worden gemaakt. Daarom kunt u in de online drukkerij van uw vertrouwen alleen bagagelabels bedrukken die zijn gemaakt van bijzonder resistente plastic folie of PVC-kaart die aan koffers is bevestigd met een plastic lus.

Wie kunnen bagagelabels laten bedrukken?

De klassieke toepassing voor bagagelabels is natuurlijk het markeren van bagage, vooral op vluchten. Want na een vlucht van enkele uren over de hele wereld willen de meeste passagiers maar één ding: snel naar de bagageband, pak hun eigen koffers en ga naar de eerste accommodatie. Daarom kunnen ongelofelijk veel verschillende bedrijven bagagelabels laten bedrukken: bijvoorbeeld touroperators, luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus of luchthavenbedrijven - maar ook alle andere bedrijven waarvan de medewerkers, klanten of zakenpartners veel reizen op (zaken) reizen. Bijvoorbeeld autoverhuurbedrijven, industriële groepen, partijen en en en ... Trouwens, bedrukbare bagagelabels werken niet alleen voor vliegreizen, maar ook voor trein- en busreizen. Over busreizen gesproken: schoolkinderen zijn een ander toepassingsgebied voor bagagelabels. Omdat schoolrugzakken er vaak behoorlijk op lijken (of het nu de klassieke polyester rugzak is van een Amerikaans merk of de momenteel populaire tegenhanger uit Noord-Zweden). Om onaangename verwisselingen te voorkomen, kunnen ouders bagagelabels aan hun boekentassen aan hun boekentassen hangen. Voordeel: het bagagelabel kan later gemakkelijk worden verwijderd en laat geen sporen na, zoals het geval zou zijn bij markering met een rand. Tip: plaats het bagagelabel aan de binnenkant van de rugzakken.

Bagagelabels met logo. Wat kun je drukken?

Diverse bagagelabels kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale bagagelabel met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze bagagelabels met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van bagagelabels. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte bagagelabels. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte bagagelabels. Je bestelt alle denkbare bedrukte bagagelabels hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier bagagelabels laten bedrukken.

Gepersonaliseerde bagagelabels. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde bagagelabels en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare bagagelabels bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. Relatiegeschenken bagagelabels. Benieuwd naar een ontwerp? De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele bagagelabels relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bagagelabels bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Op zoek naar goedkope bedrukte bagagelabels? Bestel online!

Het is mogelijk om bagagelabels in kleine hoeveelheden te bestellen. Zo is het luxe aluminium bagagelabel al verkrijgbaar vanaf 100 stuks. een digitale proef wordt u vooraf ter goedkeuring toegestuurd. Pas na bevestiging van jou gaan we bagagelabels printen. Zo weet je altijd waar je bent. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om een ​​vrijblijvende offerte aan te vragen of u een monster te laten opsturen. Ook bij vragen over gecombineerde marketingmogelijkheden en promotionele giveaways helpen wij u graag verder.