Kleur
Prijs

t/m

Alcoholtester bedrukken

Met onze bedrukte alcoholtesters kom je veilig thuis. Een leuk relatiegeschenk, geschikt voor de auto-industrie, de reiswereld of als verrassend relatiegeschenk. Altijd bij de hand als u naar het buitenland gaat of op reis gaat. In sommige EU-landen is een alcoholtester verplicht. Wij drukken uw logo op de voorkant van de tester. Zo zijn de print en uw logo altijd in het zicht. Door het compacte ontwerp is de alcoholtester gemakkelijk mee te nemen in het dashboard. En na gebruik weet je hoe zelfverzekerd je achter het stuur kunt kruipen. De originele reclame is dan ook uitstekend met de indruk van alcoholtesters.

Gepersonaliseerde alcoholtester bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde alcoholtester meters bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare alcoholtester bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken alcoholtester. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele alcoholtester relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken alcoholtester bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Alcoholtester met logo. Wat kun je drukken?

Diverse alcoholtester kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale alcoholtester met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze alcoalcoholtester met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van alcoalcoholtester. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte alcoalcoholtester. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte alcoalcoholtester. Je bestelt alle denkbare bedrukte alcoalcoholtester hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier alcoalcoholtester laten bedrukken.