Kleur
Prijs

t/m

Themapakketten bedrukken met logo

De verzendkosten vermeld op de orderbevesting omtrent de kerstpakketten zijn niet leidend. De verzendkosten van kerstpakketten zijn op basis van nacalculatie.


Themapakketten bedrukken met logo voor uw personeel. Wij kunnen themapakketten bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam.TBTB is specialist in mooie en bijzondere themageschenken. We hebben pakketten in alle soorten en maten, in verschillende thema's, passend bij de tijd van het jaar, speciale gelegenheden, feestdagen of de interesses van de ontvanger. Zet je collega's en klanten in het zonnetje met een leuk en uniek themapakket. Dit kan een mooi groot wellness pakket zijn, maar ook een lief briefje. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Themapakketten bedrukken en online kopen.

Ben je op zoek naar leuke, betaalbare en originele cadeau voor door de brievenbus? Dan ben je bij TBTB Relatiegeschenken aan het juiste adres. Bekijk onze gevulde brievenbusdoosjes met bedrukking mogelijk. We kunnen je cadeautjes ook per post versturen naar alle adressen uit je bestand? Makkelijk, persoonlijk en snel.