Kleur
Prijs

t/m

Leuke kerstpakketten en online kopen

De verzendkosten vermeld op de orderbevestiging omtrent de kerstpakketten zijn niet leidend. De verzendkosten van kerstpakketten zijn op basis van nacalculatie. Dus vraag altijd een offerte aan en doen geen bestelling.


Een kerstpakket moet waardering tonen en de relatie tussen werkgever en werknemer versterken. Het kiezen van het juiste kerstpakketten is daarom belangrijk. Geef medewerkers een tastbare en culinaire beleving in de vorm van een delicatessen box of snackbox met eerlijke producten en een mooi verhaal.

U heeft misschien een prachtig kerstpakket ontvangen, het relatiegeschenk nummer 1. Maar wat maakt een kerstpakket anders dan anderen, wat maakt een vrolijk kerstpakket? We nemen je mee naar de oorsprong van dit fenomeen, de verschillende soorten leuke kerstpakketten die er zijn, en een korte blik op waar Kerstmis om draait: waardering.

Leuke kerstpakketten 2024 en online kopen.

Ieder jaar is het toch weer een uitdaging om iets leuks te verzinnen om je medewerkers of klanten te verrassen in de decemberdagen. TBTB.nl Relatiegeschenken lost dat probleem op met een mooi aanbod aan leuke kerstpakketten met voor ieder wat wils. Bij ons kun je kerstpakketten bestellen met in ieder pakket een origineel, maar vooral ook praktisch cadeau. Dat zorgt ervoor dat onze eindejaarspakketten ieder jaar weer populair zijn. Op deze pagina kun je ons actuele aanbod voor kerstpakketten in 2024 bekijken.

Waardering voor je medewerkers bedankt.

Een kerstpakket is een goede manier om vanuit het bedrijf de waardering voor de inzet te laten blijken. Zeker met de gebeurtenissen rond Corona het afgelopen jaar kunnen ze een extra steuntje wel gebruiken. Het motiveert ze ook om het komende jaar weer volop aan de slag te gaan. Maar waar maak je ze nu echt blij mee? Bij TBTB.nl kun je een origineel kerstpakket bestellen waarbij ieder kerstpakket nauwkeurig is samengesteld rondom een hoofdcadeau dat sowieso heel bruikbaar is voor de ontvangers. Bij ons kun je terecht voor pakketten die aansluiten op het thema Corona en gezondheid. Maar denk ook aan een extra luxe of duurzaam kerstpakket. En natuurlijk hebben we pakketten met heerlijke food producten die iedereen lekker vindt.

Bekijk ons online aanbod leuke kerstpakketten 2024

Bij ons vind je ieder jaar weer een unieke selectie aan eindejaarspakketten met voor ieder wat wils. Wil je een duurzaam kerstpakket of juist een luxe kerstpakket bestellen? Op deze pagina kun je het actuele ‘kerstpakketten 2024 aanbod bekijken. Voor ieder budget hebben we een passend pakket, ook in 2024. En heb je hulp nodig bij de keuze, dan helpen we je graag verder. TBTB Relatiegeschenken staat bekend om de uitstekende, persoonlijke service. Neem telefonisch of per mail contact op en we gaan samen kijken wat de juiste kom overeen met is voor je organisatie. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, zodat je de pakketten in het echt kunt bekijken.

Vanaf 1 stuk te bestellen

Nog een groot voordeel van kerstpakketten bestellen bij TBTB.nl: bij ons hoef je ze niet meteen in grote aantallen te bestellen. Je kunt ook een los kerstpakket kopen of een selectie maken van verschillende kerstpakketten. Wanneer je op het pakket klikt, lees je meer over de betreffende producten en kun je direct online de kerstpakketten bestellen. Geef aan of je een los kerstpakket of meerdere stuks wilt bestellen. Vul je gegevens in en we doen de rest! Je kunt ook zien wat de leverdatum is voor de pakketten. Op die manier heb je altijd duidelijkheid. En bij eventuele vragen kun je altijd even contact opnemen. Verras je medewerkers en/of je relaties dit jaar met een origineel kerstpakket van TBTB.nl en laat op die manier je waardering blijken. Bij ons vind je een ruim aanbod met praktische pakketten waar iedereen blij mee zal zijn. Daar zijn we zeker van!