Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope kerstmutsen bedrukken met logo

Je kerstoutfit is natuurlijk niet compleet zonder een kerstmuts. Naast de normale, rode kerstmutsen, kom je ook kerstmutsen tegen met lichtjes, leuke texturen en leuke vormen. Niet alleen kerstmutsen zijn populair, maar ook hoofdbanden of haarbanden met rendiergewei of mini kerstmutsen zijn erg mooi.

Wat kost kerstmutsen bedrukken?

TBTB.nl bedrukken we vrijwel alles wat je maar kan bedenken, en anders bedenken we het ter plekke! Nu de zomer op z’n eind loopt is het tijd voor warmere kleding, waaronder mutsen. Vrij nieuw in ons assortiment, maar nu al een groot succes.

Op TBTB.nl kun je mutsen bedrukken in alle soorten, maten, modellen, materialen en kleuren.

We kunnen ze bedrukken met het logo van je club, team, vereniging, feestje of evenement. De mutsen op TBTB.nl zijn uniek en kunnen ook als relatiegeschenk gebruikt worden.

Bedrukte kerstmutsen

Geen kerstoutfit is compleet zonder bedrukte kerstmutsen. Ze zijn te bestellen vanaf 50 stuks. Organiseer een eindejaarsborrel voor collega's of andere familieleden en deel bedrukte kerstmutsen uit om het feest compleet te maken. Een leuk aandenken voor deze gelegenheid. Of stuur uw beste klanten bedrukte kerstmutsen met logo of kerstwens als origineel alternatief voor een kerstkaart.

Kerstmutsen met logo

Met of zonder licht? Glanzend of elegant model? Kerstmutsen met logo zijn er in verschillende soorten en bestaan ​​uit 25 stuks. Naast de rendierhoed zijn ook glamoureuze gouden en zilveren kerstmutsen nieuw in ons assortiment. Tegenwoordig geven we de voorkeur aan opvallende, warme kleuren met gedurfde metallics. Metallic kleuren zoals goud en koper hebben een luxe uitstraling. Wil je dit jaar kerstmutsen met logo gebruiken? We gaven je net de gouden tip! Heeft u vragen over het bedrukken van kerstmutsen met uw logo? Neem contact op met onze experts. Ze staan ​​voor je klaar!

Waarom zou je bij TBTB.nl bestellen?

Zodat je kan zien dat je bij ons aan het juiste adres bent! Maar wat als je het juiste item niet kan vinden? Dan kunnen we je nog steeds helpen! Mocht het onverhoopt zo zijn dat we hetgeen jij wil niet in ons assortiment hebben, dan gaan we voor je aan de slag. En nee, daar hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen – wij gaan voor de laagste prijs. We houden de kosten zo laag mogelijk zodat je voor een kleine meerprijs de mutsen kan laten bedrukken. Ons motto is niet voor niets: alles voor onze klant. Daar doen we het voor!