Kleur
Prijs

t/m

Merk


Kerstgeschenken bedrukken met logo

Maak de feestdagen bijzonder met gepersonaliseerde kerstgeschenken! Wist je dat kerstpakketten het gewildste is? Ze hebben de voorkeur boven kerstversiering, vouchers en andere geschenken.

Waarom kiezen voor bedrukte kerstgeschenken?

Kerstgeschenken met een logo zijn een perfecte manier om je waardering te tonen aan personeel, klanten en zakenrelaties. Gepersonaliseerde geschenken versterken je merk en zorgen voor een blijvende herinnering.

Ons Assortiment

Kerstpakketten

Van luxe kerstpakketten tot budgetvriendelijke opties, wij bieden een breed scala aan keuzes die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Kerstdecoraties

Kies uit een verscheidenheid aan decoraties, zoals bedrukte kerstballen, kaarsen en kerstmutsen. Voeg je logo toe voor een unieke touch.

Kerstchocolade en Snoep

Verwen je relaties met heerlijke kerstchocolade en snoepjes, allemaal gepersonaliseerd met je bedrijfslogo.

Onze Service

Snelle Levering

We begrijpen hoe belangrijk deadlines zijn, vooral tijdens de feestdagen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare levering, zodat je geschenken op tijd aankomen.

Gratis Proefdruk

Voordat je definitief bestelt, ontvang je een gratis proefdruk om ervoor te zorgen dat het ontwerp precies naar wens is.

Advies op Maat

Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte geschenken en het ontwerpen van het logo. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via verkoop@tbtb.nl of bel ons op +31 294 773002.