Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bedrukte Waterdichte Hoesjes - Topkwaliteit

Ontdek op maat bedrukbare waterdichte telefoonhoesjes bij tbtb.nl. Bescherm uw smartphone in stijl tegen water en zand, terwijl u uw merk promoot. Ideaal voor bedrijfsuitjes of dagelijks gebruik. Snelle levering en gepersonaliseerde opties beschikbaar. Bestel nu voor optimale bescherming en merkzichtbaarheid!

Waterdichte Telefoonhoesjes Bedrukken: Bescherm Uw Smartphone Stijlvol

Perfecte Bescherming Tegen Water en Zand

Waterdichte telefoonhoesjes bieden optimale bescherming voor uw smartphone tegen water en zand. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes waar activiteiten zoals kanoën plaatsvinden, of gewoon voor dagelijks gebruik om uw apparaat veilig te houden. Met deze hoesjes kunt u met een gerust hart uw smartphone gebruiken zonder zorgen over waterschade.

Bediening Door Transparant Venster

Deze telefoonhoesjes zijn voorzien van een transparant venster waardoor u het scherm van uw telefoon kunt blijven bedienen, zelfs als deze veilig in de hoes zit. Dit betekent dat u uw telefoon volledig kunt gebruiken terwijl deze beschermd blijft.

Gepersonaliseerde Bedrukking

Het unieke aan onze waterdichte telefoonhoesjes is dat ze bedrukt kunnen worden met uw eigen logo of ontwerp. Dit biedt een geweldige kans om uw merk te promoten of om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw telefoonaccessoire.

Kenmerken van Onze Waterdichte Telefoonhoesjes

Ontwerp en Materiaal

Onze waterdichte hoesjes zijn geschikt voor smartphones tot 6.5 inch en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat een uur lang waterdicht is tot een diepte van 10 meter. Bovendien zijn ze voorzien van een handig nekkoord voor gemakkelijke draagbaarheid.

Snelle Levering

Bestel vandaag nog uw gepersonaliseerde waterdichte telefoonhoesjes en ontvang ze binnen 4 werkdagen. Met onze snelle leveringsopties zorgen we ervoor dat u uw producten op tijd en in perfecte staat ontvangt.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.