Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope waaiers bedrukken met logo

waaiers bedrukken voor uw evenement? Bestel nu en bedruk de waaiers met je naam of logo. waaiers zijn niet alleen onmisbaar op het strand, maar ook op festivals of evenementen. Een beetje gefladder en een verfrissend briesje steekt op. Het is voor een bedrijf erg interessant om waaiers te verspreiden op een evenement, aangezien fans steeds vaker te zien zijn op evenementen. Zorg dat je naam goed zichtbaar is of laat je logo schitteren. Voor meer informatie of advies kunt u bellen met 0294-773002 of mailen naar info@tbtb.nl.

Gepersonaliseerde waaiers bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde waaiers bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare waaiers bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Waaiers met logo. Wat kun je drukken?

Diverse waaiers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale waaier met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze waaiers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van waaiers. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte waaiers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte waaiers. Je bestelt alle denkbare bedrukte waaiers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier waaiers laten bedrukken.

Relatiegeschenken waaiers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele waaiers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken waaiers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.