Kleur
Prijs

t/m

Parasols bedrukken

Voor logo bedrukte paraplu bent u op TBTB.nl aan het juiste adres. U kunt kiezen uit voordelige parasols, eetparasols, grote parasols, parasols met grondnoppen en parasols met UV-bescherming. U kunt ook parasols op maat laten maken, zoals parasols in uw eigen diameter en/of paneelparasols in uw eigen PMS-kleur. Gepersonaliseerde parasols worden in de zomer vaak gebruikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk, maar ze zijn ook een uitstekende manier om reclame te maken op het terras.

Gepersonaliseerde parasols bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde parasols bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare parasols bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Parasols met logo. Wat kun je drukken?

Diverse parasols kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale parasol met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze parasols met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van parasols. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte parasols. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte parasols. Je bestelt alle denkbare bedrukte parasols hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier parasols laten bedrukken.

Relatiegeschenken parasols. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele parasols relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken parasols bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.