Kleur
Prijs

t/m

Merk
Sportflessen bedrukken met logo

Sportflessen bedrukken met logo voor op sportclub of fiets. Wij kunnen sportflessen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor bidons bedrukken en drinkflessen met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Sportflessen bedrukken en online kopen.

De dagelijkse aanbeveling om te drinken is twee liter water per dag. Velen vinden het echter moeilijk om dit bedrag elke dag toe te passen. Vaak besef je pas 's avonds dat je weer te weinig hebt gedronken. Vochttekort is ook merkbaar door een onaangename hoofdpijn. Om dit tegen te gaan, moet u altijd onderweg een drankje drinken. Ondersteun uw klanten en bescherm hun gezondheid met sportflessen. Bedruk de geweldige alledaagse metgezellen met uw individuele reclameboodschap en overtuig met een praktisch promotie-item. De waarde van een gepersonaliseerde sportflessen bedrukken en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare sportflessen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte sportflessen voor je sportclub?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte sportflessen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte sportflessen voor je sportclub. Je bestelt alle denkbare bedrukte sportflessen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier sportflessen of bidons laten bedrukken. Ze zijn overal te zien: op kantoor, in de sportschool, tijdens buitensporten of gewoon in de keuken thuis. Door het veelzijdige toepassingsgebied kan worden geconcludeerd dat uw reclameboodschap wijd verspreid is. Promotionele sportflessen bereiken een brede massa en vergroten de bekendheid van uw bedrijf. De praktische flessen zijn ook geschikt voor een brede doelgroep. Jong of oud, vrouw of man, iedereen kan dit reclamemateriaal zo goed mogelijk gebruiken en gebruiken. Met een drinkfles krijg je een veelzijdig cadeau dat moeilijk te verslaan is qua voordelen en effecten.

Sportflessen met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse sportflessen met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale sportfles met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze sportflessen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. De klassieke plastic waterfles heeft een schroefdop en een normale drinkopening. Kies een kleurrijke kleur voor je weggeefactie en overtuig met opvallend. Deze bedrukken we graag met uw logo. Flessen van roestvrij staal of aluminium zijn echter ook erg populair, die vaak worden aangevuld met een karabijnhaak op de dop. Ze hangen vaak aan schoolrugzakken voor kinderen en zijn stevig en duurzaam. Ongeacht de kleur wordt lasergraveren aanbevolen vanwege het materiaal. Sportflessen met sportdop zijn ideaal om te sporten. Deze speciale sluiting zorgt ervoor dat je kunt drinken zonder iets te morsen, ook tijdens het joggen, fietsen, wandelen, hiken en goedkoop en praktisch ook opvouwbare waterflessen. Ze staan ​​ook bekend als de waterzak. Deze promotieartikelen zijn flexibele tassen met een plastic drinktoestel. Het voordeel van een waterzak: eenmaal leeg gedronken, neemt hij maar weinig ruimte in beslag in je rugzak of tas. Hij is dus de perfecte metgezel z. B. tijdens het wandelen. Deze producten zijn vooral handig als goedkope weggeefacties. Een andere trend zijn flessen en bekers met rietjes. Hierdoor wordt de klassieke bidon niet alleen voor sport gebruikt, maar ook op de bank of op het balkon thuis. Het beste is: de rietjes van stevig plastic zijn herbruikbaar en beschermen zo het milieu. Ontwerp dit promotie-item individueel en bedruk het met uw logo. Zo onderstreep je de duurzaamheidsfactor van je bedrijf. Het hoogtepunt van de reclamecadeaus voor sportflessen zijn die met dat ene iets. Bijvoorbeeld een theezeef of aromacompartiment of zeefinzet. Fruit zoals bessen of schijfjes citroen kunnen in de zeef worden geplaatst. Door de gaten in de insert neemt het water de smaak van het fruit aan. Zo ontvangen uw klanten een gezonde, caloriearme en heerlijke frisdrank. Bedrukte warmwaterkruiken met koelstok zijn geschikt voor warme zomerdagen. Deze stick wordt in de koelkast of vriezer bewaard en in de fles gedaan vlak voordat je naar je werk, school of op reis gaat. Hierdoor blijft de drank lang koel en zorgt voor een ideale verfrissing. Deze cadeaus met reclame bedrukking worden gegarandeerd snel uw favoriete product onder uw klanten!

Wie is de doelgroep voor promotionele sportflessen?

Als je zweet, moet je veel drinken. Sportevenementen in het algemeen zijn daarom bijzonder geschikt voor deze promotieartikelen. Kinderen, tieners en volwassenen zijn even blij met dit cadeau. Plaats uw individueel relatiegeschenk met logo als sponsoring tijdens een zomervakantie voor kinderen en jongeren. Zorg er echter voor dat u sportflessen zonder verontreinigende stoffen gebruikt. Veel van de producten op tbtb.nl "Made in Europe" en direct herkenbaar aan dit symbool. Sportevenementen voor volwassenen zijn ook geschikt om flesjes weg te geven. Of u nu zelf een evenement organiseert of deelneemt aan een stadsloop, sportdag of een ander evenement in uw stad met uw medewerkers – motiveer uw mensen met bedrukte drinkflessen! Leerlingen en studenten zijn ook een prima doelgroep als je wilt printen op de praktische promotieartikelen. U pakt uw drankje 's ochtends in uw zak en kunt uw cadeau ervoor gebruiken. Het wordt dus elke dag gebruikt en vervult wonderbaarlijk zijn reclamedoel. Voor kinderen moeten de flessen klein zijn en weinig gewicht hebben. Alle sectoren voor sport en gezondheid hebben met dit promotieartikel een mooie giveaway voor een brede doelgroep. Het is handig, eenvoudig en niet duur.

Relatiegeschenken sportflessen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken sportflessen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken sportflessen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Sportflessen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.