Kleur
Prijs

t/m

Merk

Zweetbandjes bedrukken met logo

Zweetbandjes bedrukken met logo voor naar je sportclub of event. Wij kunnen zweetbandjes bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor sportartikelen en sportkleding bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Zweetbandjes bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde zweetbandjes bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare zweetbandjes bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Zweetbanden als reclameartikelen. Atleten hebben veel comfortabele kleding nodig. Door het enthousiasme van mensen voor sport – of ze oud of jong zijn – is er een hele style ontstaan ​​die zeer succesvol is. Naast een sportbroek, een bijzonder ademend speciaal sportshirt, muts en op de sport afgestemde sportschoenen, gebruiken sporters ook een reeks accessoires die bij bepaalde sporten hun nut hebben bewezen. Dit geldt ook voor de zweetbandjes. Er zijn zweetbanden voor zowel het voorhoofd als de polsen. Zweetbanden zijn ontworpen om te voorkomen dat zweet gewoon langs je lichaam stroomt, vooral van je onderarmen naar je handpalmen, wat erg oncomfortabel kan zijn. Het dragen van zweetbandjes voorkomt bijvoorbeeld dat de sportuitrusting (in de vorm van een bal of een knuppel) uit de hand van de sporter glijdt omdat zijn handen nat zijn geworden van het zweet.

Aangepast met uw logo; Zweetbandjes die op het voorhoofd worden gedragen, voorkomen dat het zweet dat vrij kan stromen tijdens het sporten, in de ogen druppelt. Zweetbanden zijn gemaakt van badstof en zijn daardoor zeer absorberend. Zweetbanden van verschillende kleuren zijn in de handel verkrijgbaar. Bij het tennissen draag je bijvoorbeeld alleen maar witte zweetbandjes, terwijl tennis zelf als een ‘witte sport’ wordt beschouwd.

Zweetbandjes met logo goedkoop laten bedrukken?

Diverse zweetbandjes met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normaal zweetbandje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze zweetbandjes met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Bedrukte zweetbandjes voor je sportclub?

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte zweetbandjes. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte zweetbandjes voor je sportclub. Je bestelt alle denkbare bedrukte zweetbandjes hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier zweetbandjes laten bedrukken.

Relatiegeschenken zweetbandjes custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken zweetbandjes custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken zweetbandjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Zweetbandjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.