Kleur
Prijs

t/m

Trofee bedrukken

Winnaars verdienen een trofee. Tijdens een professionele wedstrijd of wedstrijd op een feest; Het is altijd leuk om een ​​persoonlijke trofee te winnen. Of wil je er gewoon één uitlichten? Het is mogelijk om een ​​trofee te bedrukken. trofee kunnen voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Omdat de meeste trofee van glas zijn, gebruiken we de lasergravure-drukmethode. Lasergegraveerde glasprijzen kunnen ook worden gebruikt voor de tweede en derde plaats. Heb je vragen over het bedrukken van trofee of wil je persoonlijk advies? Neem contact op.

Gepersonaliseerde trofee bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde trofee bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare trofee bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Trofee bedrukken met logo. Wat kun je drukken?

orden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale trofee met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze trofee bedrukken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van trofee. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte trofee. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte trofee. Je bestelt alle denkbare bedrukte trofeeën hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier trofee laten bedrukken.

Relatiegeschenken trofee. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele trofee relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken trofee bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.