Kleur
Prijs

t/m

Merk


Springtouwen bedrukken

springen! De springtouw print is perfect als je kinderen in je doelgroep hebt. Maar volwassenen gebruiken ze ook. Springen is een zeer effectieve training. Heb je dit bedrukte speelgoed voor kinderen? Dus dat is een goed idee! Dankzij cadeaus als deze kunnen kinderen weer naar buiten om te sporten. In goede gezondheid! Voor meer informatie over specificaties kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Geperonaliseerde springtouwen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde springtouwen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare springtouwen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken springtouwen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele springtouwen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken springtouwen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Springtouwen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse springtouwen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale springtouw met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze springtouwen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van springtouwen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte springtouwen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte springtouwen. Je bestelt alle denkbare bedrukte springtouwen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier springtouwen laten bedrukken.

Springtouw met uw eigen logo

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat er echt uitspringt? Dan ben je bij TBTB springtouwen aan het juiste adres. Neem je pauzes op het werk en ga terug in de tijd met onze springtouwen! Een springtouw kan ook een mooi relatiegeschenk zijn als je werkt in een organisatie waar beweging een grote rol speelt. Met behulp van een springtouw kun je spelenderwijs beginnen te bewegen. Des te beter voor uw medewerkers als voor uw zakenpartners. Een springtouw kan ook een leuk cadeau zijn als je in een organisatie met kinderen werkt. Ze staan ​​al te springen om reclame voor uw bedrijf te maken!

TBTB bedrukte springtouwen

Bij TBTB kun je verschillende soorten springtouwen kopen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een springtouw met een teller, zodat je het aantal sprongen niet hardop hoeft te tellen! We verkopen ook een draadloos multifunctioneel sportspringtouw, ideaal om mee te nemen op reis of om te trainen in kleine ruimtes. Dit springtouw heeft een teller, een timer en meet je calorieverbruik. Ook voor een ouderwets springtouw ben je bij ons aan het juiste adres, want we verkopen ook een springtouw met retro houten handvatten. Terug naar de goede oude tijd!

Uw eigen logo of slogan op een springtouw

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk met een persoonlijk tintje? Dan kun je bij TBTB een springtouw bedrukken met je eigen logo of afbeelding. Zo onderscheid je je echt van de massa. Een springtouw bedrukken is eenvoudig met TBTB. Je kiest eenvoudig een springtouw naar keuze. Daarna kunt u uw afbeelding uploaden en het aantal kleuren selecteren. Zodra je een digitale drukproef hebt ontvangen en je toestemming hebt gegeven, zal TBTB het springtouw voor je printen. Wil jij ook opvallen met een uniek cadeau? Laat je springtouw dus snel bedrukken bij TBTB!