Kleur
Prijs

t/m

Merk

Noppen

Steeds meer voetbalschoenen hebben schroeven onder de zool. De schroef heeft een aantal voordelen ten opzichte van een schoen met een vaste nop. Niet alleen zijn studs en schoenen gemakkelijker schoon te houden als ze kunnen worden verwijderd, maar ze zijn ook goedkoper. Zijn schroefklinknagels beter dan vaste profielen? Verschillende oppervlakken vragen om een ​​ander klinknagelprofiel. Je had niet gedacht dat je in één seizoen drie verschillende ondergronden zou tegenkomen, namelijk kunstgras, natuurgras met een zachte ondergrond, natuurgras met een harde ondergrond. Idealiter wordt voor elk oppervlak een ander klinknagelprofiel gebruikt. Met verwijderbare noppen heb je maar één paar voetbalschoenen en drie sets noppen nodig. Zonder verwijderbare studs zijn drie paar schoenen vereist.

Relatiegeschenken noppen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele noppen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken noppen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Noppen bedrukken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse noppen bedrukken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale nope met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze noppen bedrukken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van noppen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte noppen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte noppen. Je bestelt alle denkbare bedrukte noppen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier noppen laten bedrukken.