Kleur
Prijs

t/m

Goedkope golfballen bedrukken met logo

Neemt u uw zakenpartners wel eens mee naar de golfbaan? Laat ons golfballen bedrukken met uw logo en laat een onuitwisbare indruk achter bij uw klanten. Een golfbal of golftee kan dus dienen als visitekaartje. Hij past natuurlijk niet in je portemonnee, maar je gooit hem niet eens weg. U laat een sportieve indruk achter. Zo werk je goed samen met je klanten. Wij zorgen ervoor dat u een digitale proef ziet voordat u bestelt. Dan weet je hoe jouw bedrukte golfballen eruit zien. Nog niet klaar om te bestellen? U kunt in ieder geval geheel vrijblijvend een digitaal monster aanvragen.

Golfballen bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een golfballen bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte golfballen. Je bestelt alle denkbare golfballen bedrukken met logo hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier golfballen laten bedrukken.

Bekijk hier alle merk golfballen die we kunen bedrukken:

  • Callaway
  • Srixon
  • Taylormade
  • Titleist
  • Wilson

Gepersonaliseerde golfballen. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde golfballen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare golfballen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken golfballen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Titleist golfballen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken golfballen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Golfballen met logo. Wat kun je drukken?

Een "must" op alle banen en bij alle evenementen is een bedrukte golfbal met een persoonlijk logo. We zetten uw logo in de schijnwerpers, zodat u een hoog niveau van aandacht en een blijvend effect op vrienden of klanten bereikt. Met bedrukte golfballen blijven herinneringen altijd in leven. Omdat ze ideaal zijn voor sponsoring, als een weggever op beurzen of als een geschenk voor uw zakelijke partners of vrienden. Adverteer met uw eigen naam op individueel ontworpen golfballen of wissel de ballen met andere golfers. Uiteindelijk blijkt dat bedrukte golfballen met een logo of tekst erg populair zijn bij golfers en golfliefhebbers als verzamelobjecten.

Diverse golfballen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale golfbal met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze golfballen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Golfballen in topkwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen printen bij TBTB Relatiegeschenken. Met uw golfbal geprint volgens uw eigen wensen, onderscheidt u zich van de menigte en geeft u uw golfbal een heel persoonlijk tintje. U kunt golfballen gebruiken als advertentiemedium voor individuele bedrijfslogo's en reclameboodschappen en zo een professionele indruk achterlaten op de golfbaan en met vrienden, zowel zakelijk als privé.

Bedrukte golfballen brengen je naam in het spel

Golfballen kunnen een logo met één pin of een logo met dubbele pin hebben. U kunt ook kiezen tussen een rond, vierkant of rechthoekig logo. De maximale logogrootte is ca. 24 mm voor een cirkel, ca. 18 mm voor een vierkant en ca. 10 x 28 mm voor een rechthoek. Het afdrukken van een golfbal wordt steeds populairder bij golfers. Omdat dit speciale type golfbal de perfecte gelegenheid is om uw beste kant te presenteren. Bij TBTB Relatiegeschenken kunt u individueel bedrukte golfballen van topmerken in topkwaliteit krijgen. Laat uw golfballen bedrukken met uw logo en plak uw eigen persoonlijke stempel op uw golfballen.

Bestel nu golfballen voor vrienden of voor reclamedoeleinden bij TBTB Relatiegeschenken!