Kleur
Prijs

t/m

Merk

Golf tees bedrukken

Bent u als golfclub, bedrijf of organisatie op zoek naar golf tees met uw eigen ontwerp? Denk dan eens aan onze golf tees. Golf tees zijn de meest gebruikte accessoires voor golfers. Golfers gebruiken golf tees van elke tee voor een betere controle en balvlucht. Golf tees hebben een standaard hoogte van 7 cm en zijn gemaakt van hout. Neem contact met ons op!

Golf tees bedrukken en goedkoop online kopen

Het bedrukken van golf tees wordt steeds populairder - een golfer heeft altijd een tee nodig. Tegenwoordig maken tees deel uit van de basisuitrusting van elke golfer en vooral voor beginners zijn ze geschikt om het golfspel gemakkelijker en beter te leren. Fabrikanten zijn ook in grote hoeveelheden verkrijgbaar. Dit betekent dat er nu een groot assortiment accessoires voor alles wat groen is om uit te kiezen op TBTB.nl.

Golf tees worden in elke denkbare variant bedrukt

Ontdek het grote assortiment bedrukte golf tees en bestel bij elke grote bestelling grote en kleine aantallen van uw nieuwe tees online.

Goedkope golf tees laten bedrukken voor golfers

Bedrukte theesoorten zijn verkrijgbaar in hout, plastic of nieuwe natuurlijke materialen om ons milieu te beschermen. Houttheeën hebben vooral de voorkeur van topgolfers, omdat ze weinig weerstand bieden en een ongeremde swing mogelijk maken. Er zijn ook theeën die snel rotten en dus het milieu niet vervuilen (biologische thee).

Golf tees bedrukt met slogans en woorden

Wie kent het probleem niet, er is een evenement om de hoek en u wilt uw klanten graag een beetje plezier geven op een golftoernooi, met Pasen, met Kerstmis of op een verjaardag. Helaas ontbreekt dan altijd het juiste cadeau-idee. Maar ook als je iets passends vindt, is het meestal altijd erg duur. Met golft ees bedrukt heb je de mogelijkheid om elke golfer een groot plezier te maken. Pas de thee eenvoudig aan en je kunt iets heel bijzonders weggeven.