Kleur
Prijs

t/m

Merk


Golf tees bedrukken met logo

Golf tees bedrukken met logo voor naar golfclub of event. We kunnen golf tees bedrukken vanaf 500 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor bedrukte golfballen en golfaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Golf tees bedrukken en online kopen.

Het bedrukken van golf tees wordt steeds populairder – een golfer heeft altijd een tee nodig. Tegenwoordig maken tees deel uit van de basisuitrusting van elke golfer en vooral voor beginners zijn ze geschikt om het golfspel gemakkelijker en beter te leren. Fabrikanten zijn ook in grote hoeveelheden verkrijgbaar. Dit betekent dat er nu een groot assortiment accessoires voor alles wat groen is om uit te kiezen op TBTB.nl.

Golf tees worden in elke denkbare variant bedrukt

Ontdek het grote assortiment bedrukte golf tees en bestel bij elke grote bestelling grote en kleine aantallen van uw nieuwe tees online.

Golf tees met logo goedkoop laten bedrukken.

Bedrukte golf tees met logo goedkoop laten bedrukken zijn verkrijgbaar in hout, plastic of nieuwe natuurlijke materialen om ons milieu te beschermen. Houten tees hebben vooral de voorkeur van topgolfers, omdat ze weinig weerstand bieden en een ongeremde swing mogelijk maken. Er zijn ook theeën die snel rotten en dus het milieu niet vervuilen (biologische thee). Bent u als golfclub, bedrijf of organisatie op zoek naar golf tees met uw eigen ontwerp? Denk dan eens aan onze golf tees. Golf tees zijn de meest gebruikte accessoires voor golfers. Golfers gebruiken golf tees van elke tee voor een betere controle en balvlucht. Golf tees hebben een standaard hoogte van 7 cm en zijn gemaakt van hout. Neem contact met ons op! 

Golf tees bedrukt met slogans en woorden

Wie kent het probleem niet, er is een evenement om de hoek en u wilt uw klanten graag een beetje plezier geven op een golftoernooi, met Pasen, met Kerstmis of op een verjaardag. Helaas ontbreekt dan altijd het juiste cadeau-idee. Maar ook als je iets passend vindt, is het meestal altijd erg duur. Met golf tees bedrukt heb je de mogelijkheid om elke golfer een groot plezier te maken. Pas de thee eenvoudig aan en je kunt iets heel bijzonders weggeven. 

Golf tees met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.