Kleur
Prijs

t/m

Basketballen bedrukken

Nieuwe basketballen nodig voor een sportclub? Of komt er een leuk toernooi aan? U kunt de basketbal laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Basketbal bedrukken heeft meerdere voordelen en daar vertellen we je op deze pagina graag meer over. Wilt u liever direct een vrijblijvende prijsofferte aanvragen? Gebruik dan het offerteformulier en u ontvangt snel onze prijslijst!

Gepersonaliseerde basketballen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde basketballen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare basketballen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

Relatiegeschenken basketballen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele basketballen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Basektballen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

Basketballen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse basketballen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale basketballen met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze basketballen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.