Kleur
Prijs

t/m

Merk

Aanvoerdersband bedrukken met logo

De aanvoerdersband bedrukken met logo is de band voor je teamcaptain! Bedrukte aanvoerdersbanden kunnen worden voorzien van uw verenigingslogo, sponsor of andere opdruk. De gepersonaliseerde band is voorzien van een klittenbandsysteem en past daardoor perfect op elke arm. Ook voor Activity trackers en fluitje bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Aanvoerdersband bedrukken met logo: een mooie toevoeging voor elk team

Als sportteam wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien op het veld of in de zaal. Een gepersonaliseerde aanvoerdersband bedrukken met het logo van je club is daarom een leuke en praktische manier om hieraan bij te dragen. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een bedrukte aanvoerdersband, waar je op moet letten bij het laten bedrukken ervan en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

De voordelen van een bedrukte aanvoerdersband

Een aanvoerdersband is een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een team. Het geeft de aanvoerder niet alleen een duidelijke rol, maar ook een gevoel van verantwoordelijkheid en trots. Door deze band te bedrukken met het logo van de club, wordt dit gevoel versterkt en straalt het team nog meer eenheid uit. Daarnaast heeft een bedrukte aanvoerdersband nog andere voordelen:

- Een bedrukte aanvoerdersband is uniek. Door het toevoegen van het clublogo wordt de band persoonlijk en is deze niet zomaar uitwisselbaar met andere teams.
- Een bedrukte aanvoerdersband kan ook gebruikt worden als relatiegeschenk. Door het logo van je club te laten bedrukken op de band, kun je deze ook cadeau geven aan sponsoren of andere belangrijke relaties.
- Een bedrukte aanvoerdersband kan in verschillende kleuren en maten besteld worden. Hierdoor kun je als club zelf kiezen welke kleuren het beste bij jullie passen en welke maat het meest geschikt is voor de spelers.

Waar moet je op letten bij het bedrukken van een aanvoerdersband?

Het laten bedrukken van een aanvoerdersband lijkt misschien simpel, maar er zijn toch een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet:

- Kwaliteit: Kies voor een goede kwaliteit aanvoerdersband. Hiermee voorkom je dat de bedrukking snel vervaagt of de band na een paar keer dragen al versleten is.
- Diameter: Meet de diameter van de bovenarm van de spelers goed op. Zo weet je zeker dat de band goed blijft zitten en niet afzakt tijdens het spelen.
- Ontwerp: Zorg voor een mooi ontwerp van het logo op de band. Dit kan bijvoorbeeld door het logo te laten ontwerpen door een professionele ontwerper of door het zelf te doen met behulp van online programma's.
- Kleuren: Kies kleuren die goed bij de club passen en die goed zichtbaar zijn op het veld. Oranje is bijvoorbeeld een populaire kleur voor Nederlandse voetbalteams. - Aantal stuks: Denk goed na over hoeveel aanvoerdersbanden je nodig hebt. Het is vaak voordeliger om in één keer een grotere bestelling te plaatsen dan om steeds kleine hoeveelheden te bestellen.
- Prijs: Vergelijk verschillende aanbieders van bedrukte aanvoerdersbanden en let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit en levertijd. De verschillende mogelijkheden voor bedrukte aanvoerdersbanden

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om bedrukte aanvoerdersbanden. Hieronder hebben we de belangrijkste opties voor je op een rijtje gezet:

- Gepersonaliseerde tekst: Naast het clublogo kan er ook een tekst op de aanvoerdersband gedrukt worden. Dit kan bijvoorbeeld de naam van de aanvoerder zijn of een slogan van de club.
- Verschillende kleuren: Aanvoerdersbanden kunnen in verschillende kleuren besteld worden. Dit kan handig zijn als de club meerdere teams heeft en elk team een andere kleur band heeft.
- Grote aantallen: Bij sommige aanbieders is het mogelijk om grote aantallen aanvoerdersbanden te bestellen. Dit kan voordeliger zijn dan steeds kleine hoeveelheden bestellen.
- Verschillende maten: Aanvoerdersbanden zijn er in verschillende maten. Het is belangrijk om goed te meten welke maat het beste past bij de spelers.
- Relatiegeschenken: Een bedrukte aanvoerdersband kan ook gebruikt worden als relatiegeschenk. Hierbij kun je denken aan sponsoren of andere belangrijke relaties van de club.

Conclusie

Een bedrukte aanvoerdersband is niet alleen leuk, maar ook praktisch voor een sportteam. Door het toevoegen van het clublogo wordt de band persoonlijk en uniek. Daarnaast kan een bedrukte aanvoerdersband ook gebruikt worden als relatiegeschenk. Bij het laten bedrukken van een aanvoerdersband is het belangrijk om te letten op de kwaliteit, diameter, ontwerp, kleuren, aantal stuks en prijs. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om bedrukte aanvoerdersbanden, zoals gepersonaliseerde tekst, verschillende kleuren, grote aantallen, verschillende maten en relatiegeschenken. Kortom, een bedrukte aanvoerdersband is een mooie toevoeging voor elk team.

Aanvoerdersband met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.