Kleur
Prijs

t/m

Jojo's bedrukken met logo

Jojo's bedrukken met logo voor u personeel hun kinderen of voor in het pand. Wij kunnen Jojo's bedrukken vanaf 100 stuks en we bedrukken het met uw logo of naam. Ook voor bellenblaas met logo en frisbees bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Jojo's bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde jojo's bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare jojo's bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Jojo's met logo goedkoop laten bedrukken.

Diverse Jojo's met logo goedkoop laten bedrukken met bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale jojo met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze jojo's met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken jojo's custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken jojo's custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken jojo's bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bedrukte jojo's voor je bedrijf?

Waar zijn de tijden dat we als kind heel blij waren met een klein speeltje? Schermen zijn weg, computerspelletjes zijn weg. De jojo is leuk speelgoed voor elk klein kind. Het is ook een geweldig cadeau voor je. Uw logo zal keer op keer worden gezien en ouders zullen een positieve relatie met u opbouwen. Jo-jo's zijn er in de maten groot en klein en in alle kleuren van de regenboog. Er zijn zelfs houten exemplaren voor een echt klassiek effect! Een leuk dingetje voor jonge kijkers. Tampondruk is over het algemeen zeer geschikt voor jojo bedrukking. Deze techniek is vergelijkbaar met een stempel. Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte jojo's. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte jojo's voor je bedrijf. Je bestelt alle denkbare bedrukte jojo's hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier jojo's laten bedrukken.

Jojo's met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.