Kleur
Prijs

t/m

Merk

Bordspellen bedrukken

Bij TBTB vind je een ruim aanbod aan bedrukte bordspellen, bedrukte denkspellen en speelkaarten met je eigen logo. Alle spellen zijn verkrijgbaar in een kleine versie en zijn scherp geprijsd. Met games geprint via TBTB zul je zeker succesvol zijn bij je eigen en nieuwe klanten. Heb je een idee voor een eigen game voor je bedrijf? Wij kunnen alles voor je doen en ook spellen volledig op maat maken.

Gepersonaliseerde bordspellen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde bordspellen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare bordspellen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken bordspellen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele bordspellen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bordspellen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bordspellen als promotieartikelen voor kinderen en gezinnen.

Promotieartikelen zoals bordspellen inspireren kinderen, tieners en volwassenen. Voor speelgoedfabrikanten en speelgoedretailers zijn gepersonaliseerde bordspellen met het bedrijfslogo een uitstekend reclamemiddel om klanten aan zich te binden en nieuwe doelgroepen aan te spreken. Als je weet hoeveel plezier je medewerkers of klanten hebben, kun je bordspellen ook als persoonlijk cadeau gebruiken.

Bordspellen: urenlang speelplezier voor jong en oud

Bordspellen danken hun naam aan het bord midden in het spel. Afhankelijk van het type spel verplaatst de deelnemer de stukken over het bord of plaatst de stukken in vierkanten. Veel kinderen en volwassenen brengen graag tijd door met leuke bordspellen. Maak je geen zorgen, schaken, dammen en backgammon zijn klassieke bordspellen en gegarandeerd leuk voor familie en vrienden. Het rollen van de dobbelstenen zorgt voor een speciaal spanningseffect. Spelers wachten gespannen af ​​welke nummers zullen verschijnen.

Bordspellen als relatiegeschenk in kleine hoeveelheid

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor een bordspel voor een van uw klanten, kies dan tussen de Mikado en Domino en de bordspel. Andere gepersonaliseerde bordspellen zijn ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar als promotionele artikelen. Wij bedrukken meerdere reisspellen met dobbelstenen vanaf tien stuks.

Er zijn bordspellen gedrukt

Of het nu gaat om dominostenen in een houten kist, kunstlederen dobbelbekers of een meerdelige plastic reisset, bij Brandible kun je al je promotionele dobbelstenen en bordspellen bedrukken. We personaliseren bordspellen met individuele advertenties door middel van print, digitaal printen of lasergraveren. Natuurlijk krijg je ook gepersonaliseerde kubussen als promotiemiddel voor je bedrijf.