Kleur
Prijs

t/m

Goedkope snoepblikjes bedrukken met logo

Wil je een klein maar leuk cadeau geven aan klanten of andere dierbaren? Bedrukte snoepdozen zijn een ideaal cadeau. Kleine blikjes snoep zijn een relatief goedkope manier om indruk te maken en een groot publiek te bereiken. De blikken zijn ideaal voor distributie op een beurs, evenement of bij het openen van een nieuwe winkel. Daarnaast is het mogelijk om zelf snoepblikjes te ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren bedrukking en uw logo of tekst full colour laten bedrukken op snoepblikken. Zo is uw huisstijl opvallend aanwezig bij de ontvanger. Wil je een snoepblik bedrukken? Vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen een uur na uw aanvraag een digitale proefdruk van het product in uw mailbox. Neem voor direct advies contact op met de verkoper tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail naar info@tbtb.

Gepersonaliseerde snoepblikjes bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde snoepblikjes bedrukkenvalt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare snoepblikjes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken snoepblikjes. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele snoepblikjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken snoepblikjes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.