Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkoop permunt bedrukken als promotie

Een verfrissende muntsmaak is altijd een hoogtepunt. Zowel ouderen als kinderen zijn dol op de muntsmaak van onze munt. Onze muntcollectie is uitgebreid en er is altijd wel een munt die bij uw bedrijf past. Of je nu op zoek bent naar het beroemde Wilhelmina muntje, of een pepermunt bedrukken met logo, ben je hier aan het juiste adres. Al onze mintverpakkingen kunnen bedrukt worden met uw eigen logo.

Pepermunt bedrukken als een promotieproduct: Frisse adem voor uw klanten

Of het nu een lange dag op de beurs is, na de lunch op kantoor of gewoon omdat het goed smaakt: pepermuntpastilles zijn erg populair. De kleine witte draken zijn nog steeds de hit van de categorie zoete reclame. Geïndividualiseerd met een eigen logo, laten deze reclamematerialen een blijvende indruk achter. En het beste is de prijs: promotionele producten met pepermunt bedrukken zijn relatief goedkoop. Zelfs voor een paar centen kunnen de suikervrije snoepjes decoratief worden bedrukt met uw logo. Trakteer uw klanten op een kleine verfrissing tijdens een lange werkdag!

Pepermunt met logo. Wat kun je drukken?

Diverse pepermunt kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale pepermuntje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze pepermunt met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van pepermunt. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte pepermunt. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte pepermunt. Je bestelt alle denkbare bedrukte pepermunt hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier pepermunt laten bedrukken.

Converteerbare freebies: pepermuntblikken in vele kleuren en vormen

De pepermuntjes worden gepresenteerd in verschillende presentaties. De klassieker onder de pepermuntpastilles is de inklapbare metalen bus met gebogen deksel, die voor frisse lucht zorgt in verschillende kleuren. De suikervrije snoepjes zijn niet alleen verkrijgbaar in ronde blikjes, maar ook in een rechthoekige vorm of als een drukknijper met 3 hoeken. Een andere presentatie variant van de zoete promotieartikelen zijn de plastic muntautomaten. Diverse keuzes tussen bijvoorbeeld een hart, huis of T-shirt maken de pepermunt-kaarten tot een optimaal promotie-item. De categorie pepermunt wordt afgerond met muntstokken en pepermuntstaven. Ontdek de volledige selectie blikjes en dozen met pepermunt in onze online winkel.

Individuele verwerking: pepermunt Promotionele producten met print of lasergravure

De inhoud van de verpakking is even simpel als opwindend - maak het doosje of doosje naar wens. Uw reclame kan worden geïmplementeerd zonder beperking van kleuren en raster kleuren bij digitaal bedrukking. En als het niet zo kleurrijk of met zinvolle foto's zou moeten zijn, drukken we de promotieartikelen goedkoop in tampondruk voor u af. Optioneel kunt u uw logo ook verfijnen met lasergravure op veel metalen pepermuntblikken. Ontdek online over de gevarieerde ontwerp mogelijkheden van de pepermuntjes.

Makkelijk bestellen: Laat suikervrije reclame in de online-shop afdrukken

Je hebt een klein doosje met pepermunt gekozen? De bestelling kan eenvoudig worden afgehandeld via onze onlinewinkel met promotionele producten. Ook zijn de prijs, beschikbaarheid en levertijd al handig weergegeven in de winkel. Nadat de bestelling is ontvangen, wordt uw ontwerp bestand gecontroleerd en feedback gegeven. Voor de duidelijkheid wordt de pepermunt vervolgens afgedrukt en verzonden.

Relatiegeschenken pepermunt. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele pepermunt relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken pepermunt bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.