Categorieën
Kleur

Prijs

t/m

MerkSleutelhangers bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Sleutelhangers bedrukken als promotieartikelen 

Bedrukte sleutelhangers met logo zijn populaire promotieartikelen voor klanten en bedrijven. Een sleutelhanger met gravure of bedrukking is een langdurig reclamemedium dat regelmatig wordt gekeurd, zodat het bedrijfslogo van het reclamebedrijf permanent wordt onthouden.

Sleutelhanger Promotionele artikelen koop je goedkoop online bij TBTB Sleutelhangers als promotieartikelen - ze zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en ontwerpen. Ze behoren tot de oudste en meest populaire weggeefacties. Sleutelhangers gemaakt van leer, metaal, polyester, vilt of plastic, sleutelhangers met een logo zijn goedkope promotieartikelen waarmee u uw klanten dagelijks kunt begeleiden. Het voordeel - als je aan de sleutelhanger hangt, zijn sleutelhangers een duurzaam reclamemedium. Een sleutelhanger weggeefactie ziet er niet alleen goed uit, hij is ook uiterst praktisch. Een sleutel zonder sleutelhanger of keycords kan vaak in de diepte van een zak verdwijnen. Niet zo met een opvallende, bedrukte sleutelhanger. Laat sleutelhangers bedrukken bij TBTB en bespaar uw klanten de vervelende zoektocht.

Gepersonaliseerde Sleutelhangers. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Sleutelhangers en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Sleutelhangers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

Relatiegeschenken Sleutelhangers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Sleutelhangers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Sleutelhangers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

Sleutelhangers met logo. Wat kun je drukken?

Print een sleutelhanger en gebruik deze als weggevertje Promotionele sleutelhanger met logo In de online winkel van TBTB vindt u promotionele artikelen voor sleutelhangers in talloze variaties en designs, klassiek of met praktische extra functies. Verras uw klanten met een bedrukte shopper evenals met een reclamesleutelhanger met winkelwagenchip en zorgen zo voor een perfect en ontspannen winkelen. Of laat een sleutelhanger met een ledlamp bedrukken met uw logo zodat uw klanten ook in het donker de deur gemakkelijk kunnen ontgrendelen. Sleutelhangers met gravure zien er daarentegen bijzonder nobel uit. Sleutelringen kunnen bijzonder goed worden gegraveerd met metalen sleutelhangers. Deze kunnen worden verfijnd met een lasergravure en zorgen voor een bijzonder exclusieve en hoogwaardige reclamepresentatie voor uw bedrijf. De Promostore sleutelhanger en lanyard-winkel voor promotionele artikelen heeft het juiste advertentiemedium voor elke advertentie-intentie en elk doel. Diverse Sleutelhangers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Rietje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Sleutelhangers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

Het bedrukken van Sleutelhangers. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Sleutelhangers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Sleutelhangers. Je bestelt alle denkbare bedrukte Sleutelhangers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Sleutelhangers laten bedrukken.
 

Laat uw reclamesleutelhanger bedrukken met een logo sleutelhanger met reclameprintbieden klanten een groot praktisch voordeel en worden daarom graag ingezet. De verschillende materialen zorgen voor verschillende haptische stimuli, die onder bepaalde omstandigheden de gewenste reclame-intentie extra kunnen versterken. Het diverse assortiment sleutelhangers en promotieartikelen biedt voor elke advertentie-intentie en elke branche een passend label. Sleutelhangers zijn natuurlijk ook onbedrukt te bestellen en te gebruiken als weggevertje. In het geval van dure modellen, zal de ontvanger zich het geschenkbedrijf zeker herinneren, zelfs zonder reclamedruk. Het laten personaliseren van hoogwaardige premium sleutelhangers kan bijvoorbeeld een speciale bonus of een persoonlijk blijk van waardering zijn voor speciale klanten of werknemers.