Kleur
Prijs

t/m

Merk
Lanyards bedrukken

Lanyards bedrukken: klassiek reclamemateriaal met grote impact

Individuele weggeefacties zoals lanyards zijn voor elk bedrijf een gemakkelijke manier om zoveel mogelijk mensen effectief maar goedkoop te bereiken. Ze zijn een klassiek, effectief promotieartikel en bovendien een modieus accessoire. lanyards bedrukken, ook wel keycords genoemd, zijn veelzijdig als klassieke reclamegeschenken. Ontdek in onze winkel de talrijke mogelijkheden die leeflijnen bieden met jouw gewenste motief!

Eén product, veel toepassingen - hoogwaardige vanglijnen

Uniek bedrukte lanyards worden altijd gezien als weggevertjes voor reclame en merchandise en mogen op geen enkele beurs of vergelijkbaar evenement ontbreken. Verdeel een individuele lanyard en bijpassende promotieartikelen naar uw beursstand en leg nieuwe contacten. Sponsort u een evenement? Gebruik dit advertentiemedium dan als kaarthouder voor de VIP ID-kaart van de gasten of de backstagepas voor de medewerkers. Uiteraard kunnen de lanyards uit onze winkel ook dienen als toegangsbewijs dat de toegangsautorisatie aangeeft. Als je een sportevenement ondersteunt, is de combinatie een lanyard en een passend bedrukt T-shirt ideaal als praktische give-away voor deelnemers en vrijwilligers. Of geef uw klanten een beetje aandacht met deze advertentie.

Individueel ontworpen lanyards kunnen ook in uw eigen bedrijf worden gebruikt: als uw werknemers bijvoorbeeld een badge gebruiken voor tijdregistratie of een aparte sleutel gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden, moet u ze voorzien van een geschikte lanyard - natuurlijk in uw bedrijfsontwerp. Deze promotieartikelen zijn ook erg populair als klassieke sleutelhangers.

Lanyards van hoge kwaliteit in verschillende uitvoeringen

De TBTB Relatiegeschenken biedt u vanglijnen in verschillende versies . Alle modellen hebben een metalen karabijnhaak : met deze haken kunt u uw ID-kaarten of sleutels veilig bevestigen. Een andere lanyard-variant, die u op ons kunt bedrukken, heeft ook een kliksluiting , een andere versie heeft een veiligheidsslot . Uiteraard kunt u bij ons ook keycords krijgen met de combinatie van haak, klik en veiligheidsslot , waarbij u profiteert van alle voordelen van deze praktische details.

Een bijzondere variant zijn de lanyards met twee haken Deze lanyards zijn ideaal voor gebruik met bijzonder brede of grote kaarthoezen . Bevestig de haken van je lanyards aan de gaten in de bovenste twee hoeken van je kaarthouder en voorkom dat de kaart onbedoeld gaat draaien. Dit werkt natuurlijk ook met onze lanyards met twee haken en een veiligheidsslot .

De vanglijnen zijn verkrijgbaar in de breedtes 15, 20 en 25 millimeter; hierdoor is er voldoende ruimte voor individuele belettering met het logo van uw bedrijf. Bij de bedrukte lanyards heb je de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig printen. Omdat de basiskleur wit is en de binnenkant onbedrukt blijft en daardoor wit blijft als ze aan één kant bedrukt is, raden we je aan om je lanyard aan beide kanten te laten bedrukken als de binnenkant een andere kleur zou moeten hebben, zoals zwart of blauw.

Duurzame promotieartikelen - keycords tegen betaalbare prijzen

De lanyards, die wij volgens uw specificaties bedrukken, zijn gemaakt van 100% polyester en zijn door het robuuste materiaal extreem scheurvast en duurzaam . Uiteraard ontvangt u het gewenste koord met uw bedrijfslogo in kleine oplages of grote oplages, indien gewenst. Kies online een passend aanbod uit ons assortiment en profiteer van een optimale prijs-prestatieverhouding.

Gepersonaliseerde lanyards. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde lanyards bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare lanyards bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken lanyards. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele lanyards relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken lanyards bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Lanyards met logo. Wat kun je drukken?

Diverse lanyards kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale lanyard met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze lanyards met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van lanyards. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte lanyards. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte lanyards. Je bestelt alle denkbare bedrukte lanyards hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier lanyards laten bedrukken.