Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope keycords bedrukken met logo

keycords zijn geweldige cadeaus voor beurzen, conferenties of andere evenementen. Wij kunnen deze voor u bedrukken met een logo, slogan of andere tekst. We hebben een groot assortiment keycords in verschillende kleuren. Bestel keycords met bedrukking snel en eenvoudig via onze website.

Keycords bedrukken: klassiek reclamemateriaal met grote impact

Individuele weggeefacties zoals keycords zijn voor elk bedrijf een gemakkelijke manier om zoveel mogelijk mensen effectief maar goedkoop te bereiken. Ze zijn een klassiek, effectief promotieartikel en bovendien een modieus accessoire. keycords bedrukken, ook wel keycords genoemd, zijn veelzijdig als klassieke reclamegeschenken. Ontdek in onze winkel de talrijke mogelijkheden die leeflijnen bieden met jouw gewenste motief!

Eén product, veel toepassingen - hoogwaardige vanglijnen

Uniek bedrukte keycords worden altijd gezien als weggevertjes voor reclame en merchandise en mogen op geen enkele beurs of vergelijkbaar evenement ontbreken. Verdeel een individuele keycords en bijpassende promotieartikelen naar uw beursstand en leg nieuwe contacten. Sponsort u een evenement? Gebruik dit advertentiemedium dan als kaarthouder voor de VIP ID-kaart van de gasten of de backstagepas voor de medewerkers. Uiteraard kunnen de keycords uit onze winkel ook dienen als toegangsbewijs dat de toegangsautorisatie aangeeft. Als je een sportevenement ondersteunt, is de combinatie een keycords en een passend bedrukt T-shirt ideaal als praktische give-away voor deelnemers en vrijwilligers. Of geef uw klanten een beetje aandacht met deze advertentie.

Individueel ontworpen keycords kunnen ook in uw eigen bedrijf worden gebruikt: als uw werknemers bijvoorbeeld een badge gebruiken voor tijdregistratie of een aparte sleutel gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden, moet u ze voorzien van een geschikte keycords - natuurlijk in uw bedrijfsontwerp. Deze promotieartikelen zijn ook erg populair als klassieke sleutelhangers.

keycords van hoge kwaliteit in verschillende uitvoeringen

De TBTB Relatiegeschenken biedt u vanglijnen in verschillende versies . Alle modellen hebben een metalen karabijnhaak : met deze haken kunt u uw ID-kaarten of sleutels veilig bevestigen. Een andere keycord-variant, die u op ons kunt bedrukken, heeft ook een kliksluiting , een andere versie heeft een veiligheidsslot . Uiteraard kunt u bij ons ook keycords krijgen met de combinatie van haak, klik en veiligheidsslot , waarbij u profiteert van alle voordelen van deze praktische details.

Een bijzondere variant zijn de keycords met twee haken Deze keycords zijn ideaal voor gebruik met bijzonder brede of grote kaarthoezen . Bevestig de haken van je keycords aan de gaten in de bovenste twee hoeken van je kaarthouder en voorkom dat de kaart onbedoeld gaat draaien. Dit werkt natuurlijk ook met onze keycords met twee haken en een veiligheidsslot .

De vanglijnen zijn verkrijgbaar in de breedtes 15, 20 en 25 millimeter; hierdoor is er voldoende ruimte voor individuele belettering met het logo van uw bedrijf. Bij de bedrukte keycords heb je de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig printen. Omdat de basiskleur wit is en de binnenkant onbedrukt blijft en daardoor wit blijft als ze aan één kant bedrukt is, raden we je aan om je keycords aan beide kanten te laten bedrukken als de binnenkant een andere kleur zou moeten hebben, zoals zwart of blauw.

Duurzame promotieartikelen - keycords tegen betaalbare prijzen

De keycords, die wij volgens uw specificaties bedrukken, zijn gemaakt van 100% polyester en zijn door het robuuste materiaal extreem scheurvast en duurzaam . Uiteraard ontvangt u het gewenste koord met uw bedrijfslogo in kleine oplages of grote oplages, indien gewenst. Kies online een passend aanbod uit ons assortiment en profiteer van een optimale prijs-prestatieverhouding.

Gepersonaliseerde keycords. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde keycords bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare keycords bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken keycords. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele keycords relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken keycords bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Keycords met logo. Wat kun je drukken?

Diverse keycords kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale keycordsmet logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze keycords met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van keycords. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte keycords. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte keycords. Je bestelt alle denkbare bedrukte keycords hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier keycords laten bedrukken.