Kleur
Prijs

t/m

Merk

Keycords bedrukken met logo

Keycords zijn geweldige cadeaus voor beurzen, conferenties of andere evenementen. We kunnen deze voor u bedrukken met een logo, slogan of andere tekst. We hebben een groot assortiment keycords en sleutelhangers in verschillende kleuren.

Keycords bedrukken en online kopen.

Individuele weggeefacties zoals keycords bedrukken en online kopen zijn voor elk bedrijf een gemakkelijke manier om zoveel mogelijk mensen effectief maar goedkoop te bereiken. Ze zijn een klassiek, effectief promotieartikel en bovendien een modieus accessoire. Keycords bedrukken, ook wel keycords genoemd, zijn veelzijdig als klassieke reclamegeschenken. Ontdek in onze winkel de talrijke mogelijkheden die leeflijnen bieden met je gewenste motief!

Eén product, veel toepassingen – hoogwaardige vanglijnen.

Uniek bedrukte keycords worden altijd gezien als weggevertjes voor reclame en merchandise en mogen op geen enkele beurs of vergelijkbaar evenement ontbreken. Verdeel een individuele keycords en bijpassende promotieartikelen naar uw beursstand en leg nieuwe contacten. Sponsort u een evenement? Gebruik dit advertentiemedium dan als kaarthouder voor de Vip-kaart van de gasten of de backstage pasjes voor de medewerkers. Uiteraard kunnen de keycords uit onze winkel ook dienen als toegangsbewijs dat de toegang aangeeft. Als je een sportevenement ondersteunt, is de combinatie een keycord en een passend T-shirt ideaal als praktische giveaway voor deelnemers en vrijwilligers. Of geef uw klanten een beetje aandacht met deze advertentie.

Individueel ontworpen keycords kunnen ook in uw eigen bedrijf worden gebruikt: als uw werknemers bijvoorbeeld een badge gebruiken voor tijdregistratie of een aparte sleutel gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden, moet u ze voorzien van een geschikte keycords – natuurlijk in uw bedrijfsontwerp. Deze promotieartikelen zijn ook erg populair als klassieke sleutelhangers.

Keycords met logo goedkoop laten bedrukken.

De TBTB-relatiegeschenken biedt u vanglijnen in verschillende versies. Alle modellen hebben een metalen karabijnhaak: met deze haken kunt u uw ID-kaarten of sleutels veilig bevestigen. Een andere keycord variant, die u op ons kunt bedrukken, heeft ook een kliksluiting, een andere versie heeft een veiligheidsslot. Uiteraard kunt u bij ons ook keycords met logo goedkoop laten bedrukken krijgen met de combinatie van haak, klik en veiligheidsslot, waarbij u profiteert van alle voordelen van deze praktische details.

Een bijzondere variant zijn de keycords met twee haken Deze keycords zijn ideaal voor gebruik met bijzonder brede of grote kaarthoezen. Bevestig de haken van je keycords aan de gaten in de bovenste twee hoeken van je kaarthouder en voorkom dat de kaart onbedoeld gaat draaien. Dit werkt natuurlijk ook met onze keycords met twee haken en een veiligheidsslot.

De vanglijnen zijn verkrijgbaar in de breedtes 15, 20 en 25 millimeter; hierdoor is er voldoende ruimte voor individuele belettering met het logo van uw bedrijf. Bij de bedrukte keycords heb je de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig printen. Omdat de basiskleur wit is en de binnenkant onbedrukt blijft en daardoor wit blijft als ze aan een kant bedrukt is, raden we je aan om je keycords aan beide kanten te laten bedrukken als de binnenkant een andere kleur zou moeten hebben, zoals zwart of blauw.

keycords bedrukkenDuurzame promotieartikelen – keycords tegen betaalbare prijzen

De keycords, die we volgens uw specificaties bedrukken, zijn gemaakt van 100% polyester en zijn door het robuuste materiaal buitengewoon scheurvast en duurzaam. Uiteraard ontvangt u het gewenste koord met uw bedrijfslogo in kleine oplages of grote oplages, wanneer gewenst. Kies online een passend aanbod uit ons assortiment en profiteer van een zo goed mogelijke prijs-prestatieverhouding.

Bedrukte keycords voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte keycords voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare keycords bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken keycords custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele keycords relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken keycords custom laten maken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Keycords met logo. Wat kun je drukken?

Diverse keycords kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale keycords met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze keycords met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van keycords. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte keycords. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte keycords. Je bestelt alle denkbare bedrukte keycords hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier keycords laten bedrukken.

Keycords met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.