Kleur
Prijs

t/m

Goedkope buttons bedrukken met logo

Heeft u een beurs of evenement en wilt u met uw merk opvallen? Goedkope buttons mogelijk. Er is niets mis met een hemd of vest: speld gewoon een button op je outfit en je ziet in een mum van tijd waar je thuishoort! Bedrukte buttons kunnen ook leuk zijn als cadeau. Heb je een merk dat gezien mag worden, dan zijn bedrukte buttons ook leuk om te krijgen! Knoppen kunnen we al vanaf 50 stuks bedrukken. Zelf het ontwerp aanleveren of door onze studio laten doen: de keuze is aan u.

Buttons bedrukken. De vraag komt in elk bedrijf.

Elke club of instelling regelmatig terug: Hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele buttons met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Buttons bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Buttons met logo.

Diverse buttons kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale button met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze buttons met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van buttons.

Bijna alle buttons kunnen we bedrukken, voor luxe metalen sleutelhangers kunt u ook kiezen voor gravering en lederen sleutelhangers is een blind druk ook een optie. Bij elk buttons op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van buttons moet u bij ons zijn.