Kleur
Prijs

t/m

Merk

Buttons bedrukken met logo

Meta-beschrijving: Ontdek de kracht van bedrukte buttons met logo als slimme en betaalbare manier om jouw bedrijf of organisatie te promoten. Lees alles over de mogelijkheden, materialen en ontwerpaspecten in dit informatieve artikel. Van Sleutelhangers tot promotie en herkenning, bedrukte buttons zijn veelzijdig en effectief

Buttons bedrukken met logo: een slimme manier om je merk te promoten

Als bedrijf wil je natuurlijk graag opvallen en je merk promoten. Er zijn talloze manieren om dat te doen: van social media campagnes tot reclameborden langs de snelweg. Maar heb je wel eens gedacht aan bedrukte buttons? Pins en speldjes zijn namelijk een effectieve en goedkope manier om je merk onder de aandacht te brengen. In dit artikel lees je alles over het bedrukken van buttons met je eigen logo of ontwerp.

Wat zijn bedrukte buttons?

Bedrukte buttons zijn kleine speldjes of pins met daarop een eigen ontwerp of logo. Je kunt ze laten bedrukken in verschillende kleuren en maten. Bedrukte buttons zijn een populair product voor bedrijven, evenementen en organisaties die hun merk of boodschap willen promoten. Ze worden vaak uitgedeeld als merchandise of als herkenningsteken tijdens evenementen.

Waarom bedrukte buttons gebruiken?

Bedrukte buttons zijn een slimme keuze als je je bedrijf of organisatie onder de aandacht wilt brengen. Ze zijn goedkoop om te laten maken en hebben een groot bereik. Mensen dragen ze vaak op hun kleding of tas, waardoor je merk opvalt en gezien wordt door anderen. Bovendien zijn bedrukte buttons een leuke en persoonlijke manier om je boodschap over te brengen. Mensen vinden het leuk om speldjes te verzamelen en te dragen die iets zeggen over wie ze zijn of waar ze voor staan.

Welke mogelijkheden bieden bedrukte buttons?

Bedrukte buttons zijn er in verschillende maten en vormen. Je kunt kiezen voor kleine buttons van 25 mm, maar ook voor grote buttons van 75 mm. Daarnaast kun je kiezen voor ronde, vierkante of ovale buttons. Ook kun je kiezen voor een magneet op de achterkant in plaats van een speldje. Dit is handig als je de buttons wilt gebruiken op kledingstukken die niet doorboord mogen worden, zoals kostuums of jassen.

Naast de verschillende maten en vormen kun je ook kiezen uit verschillende producten. Zo kun je bedrukte buttons laten maken van plastic, metaal of papier. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Plastic buttons zijn goedkoop en licht, maar minder stevig dan metalen buttons. Metalen buttons zijn duurzamer en hebben een luxere uitstraling, maar zijn wel iets zwaarder en duurder. Papieren buttons zijn de goedkoopste optie, maar minder duurzaam en minder geschikt voor langdurig gebruik.

Hoe kun je bedrukte buttons bestellen en laten maken?

Bedrukte buttons bestellen en laten maken is eenvoudig. Je kunt online verschillende aanbieders vinden die bedrukte buttons aanbieden. Vaak kun je via de website een ontwerp uploaden en aangeven welke maat, vorm en materiaal je wilt hebben. Vervolgens krijg je een prijsopgave en kun je de bestelling plaatsen. Het is belangrijk om goed te letten op de levertijd en de minimale afname. Sommige aanbieders leveren binnen een paar dagen, terwijl andere aanbieders een levertijd hebben van enkele weken. Ook is het belangrijk om te letten op de minimale afname. Sommige aanbieders hanteren een minimale afname van 100 stuks, terwijl andere aanbieders al vanaf 25 stuks leveren.

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over het ontwerp van de buttons. Het ontwerp moet passen bij je bedrijf en herkenbaar zijn voor je doelgroep. Houd rekening met de kleuren en het formaat van het ontwerp. Een te druk ontwerp kan de boodschap vertroebelen en een te klein ontwerp valt niet op. Het is verstandig om een aantal ontwerpen te laten maken en deze voor te leggen aan een focusgroep. Zo kun je testen welk ontwerp het beste werkt en het meest aanspreekt bij je doelgroep.

Waar kun je bedrukte buttons voor gebruiken?

Bedrukte buttons zijn multifunctioneel en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Merchandise: Bedrukte buttons zijn populair als merchandise bij evenementen. Mensen vinden het leuk om een speldje te verzamelen als aandenken aan het evenement.
  • Promotie: Bedrukte buttons zijn een slimme manier om je bedrijf of merk te promoten. Je kunt ze uitdelen op beurzen, in winkels of op straat.
  • Herkenning: Bedrukte buttons zijn handig als herkenningsteken tijdens evenementen. Zo kunnen medewerkers of vrijwilligers zich herkenbaar maken met een speldje.
  • Onderscheiding: Bedrukte buttons zijn een leuke manier om mensen te onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan buttons voor vrijwilligers, gasten of speciale gasten.
  • Samenwerking: Bedrukte buttons zijn ook leuk om te gebruiken als je samenwerkt met andere bedrijven of organisaties. Zo kun je een gezamenlijke button laten maken als promotie voor de samenwerking.

Conclusie

Bedrukte buttons zijn een slimme en goedkope manier om je bedrijf of organisatie te promoten. Ze hebben een groot bereik en worden vaak gedragen op kleding of tassen. Door te kiezen voor verschillende maten, vormen en materialen kun je buttons laten maken die passen bij je bedrijf of evenement. Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over het ontwerp en de boodschap van de buttons. Zo kun je ervoor zorgen dat de buttons opvallen en aanspreken bij je doelgroep. Bestel bedrukte buttons bij een betrouwbare aanbieder en zorg ervoor dat je op tijd bestelt, zodat je de buttons op tijd in huis hebt voor je evenement of actie.

Buttons met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.