Kleur
Prijs

t/m

Merk

Reistandenborstel bedrukken

Deze reistandenborstel is een bijzonder en uniek relatiegeschenk. Bedrukt met uw logo en bedrijfsnaam staat uw bedrijf altijd in de schijnwerpers. Dit is een geschenk dat u gemakkelijk kunt personaliseren en kunt geven aan mensen die vaak reizen. De compacte tandenborstel is erg handig voor het tandenpoetsen na een lange reis. Het cadeau ligt goed in de hand. Het handvat met de borstel kan van het handvat worden verwijderd en op een andere manier teruggeplaatst worden. Zo blijft de borstel hygiënisch geconserveerd, terwijl het handvat met het logo en/of de tekst erop altijd zichtbaar is. Verras uw relaties en zakenpartners met een uniek cadeau met een reistandenborstel print. Ze zullen dankbaar gebruik maken van dit bedrukte geschenk.

Reistandenborstel bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde reistandenborstel bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare reistandenborstel bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Reistandenborstel met logo. Wat kun je drukken?

Diverse reistandenborstel kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale reistandenborstel met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze reistandenborstel met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van reistandenborstel. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte reistandenborstel. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte reistandenborstel. Je bestelt alle denkbare bedrukte reistandenborstel hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier reistandenborstel laten bedrukken.

Relatiegeschenken reistandenborstel. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele reistandenborstel relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken reistandenborstel bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.