Kleur
Prijs

t/m

Oordopjes bedrukken met logo

Oordopjes bedrukken met logo voor naar concert of op reis. Wij kunnen oordopjes bedrukken vanaf 100 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor slaapmaskers en reisaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Oordopjes

Oordopjes zijn kleine, flexibele dopjes die je in je oren kunt doen om je gehoor te beschermen tegen harde geluiden. Ze zijn geschikt voor verschillende activiteiten, zoals concerten, festivals, motorrijden, klussen of slapen.

Waarom oordopjes gebruiken?

Oordopjes verminderen het geluidsniveau, maar laten nog wel belangrijke geluiden door, zoals spraak of alarmen. Zo kun je genieten van je favoriete activiteit zonder gehoorschade op te lopen.

Welke oordopjes kiezen?

Bij ons vind je oordopjes in verschillende maten, kleuren en materialen. Je kunt kiezen uit oordopjes van schuim en siliconen, die zich aanpassen aan de vorm van je oor. Of je kunt gaan voor oordopjes met een filter, die het geluid nog beter dempen en filteren. Sommige oordopjes hebben ook een koordje of een doosje om ze makkelijk mee te nemen en op te bergen.

Hoe oordopjes bedrukken?

Wil je je oordopjes nog persoonlijker maken? Dan kun je ze ook laten bedrukken met je eigen tekst of logo. Zo kun je je oordopjes gebruiken als een origineel cadeau, een promotieartikel of een relatiegeschenk. Je kunt zelf het ontwerp kiezen en wij zorgen voor een snelle en professionele bedrukking op het doosje. Zo heb je een uniek en praktisch product in handen.

Hoe oordopjes bestellen?

Bestel nu je oordopjes online en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Of neem contact met ons op voor meer informatie of advies over onze oordopjes. Wij helpen je graag verder.

Oordopjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.