Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedekope wet wipes bedrukken met logo

Wet wipes bedrukken met logo voor op kantoor of event, Wij kunnen wet wipes bedrukken vanaf 50 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam.

Verfrissende doekjes of wet wipes. waarbij de vochtige doekjes geurende lotion bevatten, of antibacteriële handdesinfectie voor snelle wasbeurten. Bedrukte wet wipes., altijd handig op reis, in de auto, in het vliegtuig, op openbare plaatsen voor je persoonlijke hygiëne, of in je tas. Het artikel is uitermate geschikt voor de toerisme, horeca en hotellerie. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Wet wipes bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een wet wipes bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare wet wipes bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken wet wipes. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele wet wipes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken wet wipes bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.